Tilmeld dig nyhedsbrevet – An Ounce
5 (100%)
37 votes
Butik RSS

an ounce rabatkode 2017

Modebutikken An Ounce CPH går op i tøj til ambitiøse og energifyldte kvinder. Tøjet er feminint, klassisk og stilsikkert. SE OG HØR SAVER tilbyder dig An Ounce rabatkoder, så du på webshoppen kan opnå besparelser på din regning. Så kan du fylde skabet med endnu mere af det lækre tøj fra An Ounce CPH. Tilmeld dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev og få serveret rabatkoder og tilbud direkte i din mail.

http://anouncecph.com/

Aktive an ounce rabatkoder og tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet – An Ounce

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet fra an ounce, så er du altid opdateret med hvad der rør sig og bliver præsenteret for de seneste nyheder.... mere ››

Kategori:

Tags

an ounce rabatkoder 2017

An Ounce CPH er et tøjbrand, som går højt op i kvalitet og design. Brandet er baseret på ordsproget, ”an ounce of action is worth a ton of theory”, som er et symbol på den tilgang og filosofi, som definerer brandet. På An Ounce CPH finder du tøj, som kombinerer det asiatisk subtile i detaljerne med det skandinaviske minimalistiske design. Inspirationen kommer fra Seoul, Hong Kong og København, hvor design er præget af rene linjer og mangfoldighed.

Sortiment

An Ounce CPH tilbyder et stort sortiment af lækre designs, som vil pryde dit garderobeskab. Du kan her finde alt lige fra nederdele, shorts, kjoler, toppe, t-shirts, blazers og meget mere. Tøj er lavet i særdeles god kvalitet, hvoraf mange er af bomuld og spandex, som sikrer en høj komfort. An Ounce CPH følger tendenserne inden for modeverdenen, og er derfor altid med på de nyeste styles sammensat med af deres eget design.

Levering

Når du køber en vare hos An Ounce CPH på webshoppen, bliver du tilbudt gratis fragt. Ønsker du derimod din vare leveret til et land uden for Danmark, bliver der pålagt en fragt på 100 kr. For at du kan være sikker på, at varen er på vej til dig, vil du modtage en e-mail med et tracking-nummer, når din ordre er afsendt. Dette gælder også varer under An Ounce CPH tilbud. An Ounce CPH kan ikke holdes ansvarlig for pakker, der går tabt.

Returnering

An Ounce CPH tilbyder gratis returnering i Danmark, hvilket er en del af deres gode service overfor danske kunder. Hvis du vælger at annullere en ordre før afsendelse, bedes du finde deres mail og informere om dette. Varer købt gennem webshoppen kan returneres inden for 2 uger efter modtagelse. Det eneste du skal gøre, er at udfylde returformularen, som du modtager med din levering. Dog er det dit ansvar, at varen kommer ubeskadiget tilbage. Ovenstående gælder for alle varer inkl. varer købt på An Ounce CPH tilbud. Din returnering vil blive behandlet inden for 5 hverdage, efter vores lager har modtaget din vare. Derefter vil du modtage en mail, hvor du bliver gjort opmærksom på dette. Dermed undgås unødige misforståelser. Bemærk også, at det kan tage et par dage, før pengene går ind på din konto.

An Ounce CPH rabatkode

An Ounce CPH rabatkode er til dig, som gerne vil opnå ekstra gode rabatter på dine køb. Med en An Ounce CPH rabatkode kan du opnå mange forskellige rabatter på dele af deres sortiment. Tilmed dig derfor SE OG HØR SAVERS nyhedsbrev, så du kan modtage An Ounce CPH rabatkode og An Ounce CPH tilbud over mail, hver gang et nyt tilbud melder sig på banen. Der er mange gode penge at spare – og det betyder, at du har flere penge til rådighed til at shoppe for i deres webshop. Det kalder vi god service.