Butik RSS

AS Polering rabatkode 2017

Vinduespolering og solcellevask tilbydes på hele Sjælland
I forbindelse med at sommeren nærmere sig og solen begynder og skinne er der intet værre end og kigge ud af beskidte og tåget vinduer. Vi har pudse vinduer på Sjælland siden 2012 og har fem år jubilæum i Juni. Vi har derfor valgt og give en kanonpris på opstart af en fast vinduespolerings aftale. Vi har udgangspunkt fire forskellige steder, så vi har kort kørsel til de fleste steder på Sjælland.

http://www.as-polering.dk

Aktive AS Polering rabatkoder og tilbud

AS Polering – 50% rabatkode

Lige nu køre vi med 50 % rabat på første polering i hele Juni måned.Betingelser 50 % op til 500 kr Der skal indgås en fast aftale hver 4 - 8 -12 uge Tilbud skal bestilles via hjemmeside. Oplys ... mere ››

30. juni 2017

Hvor køre vi
Vi har hovedkontor i Ringsted, hvor firmaet også startede i 2012. Siden da er vokset større og har i dag afdelinger i Slagelse, Roskilde, Smørum og Næstved. Vores motto er når kvalitet og service tæller. Vi går op i og servicer vores kunder med samme gode kvalitet hver gang. Vi bruger udelukkende de bedste udstyr på markedet, og er altid med på det nyeste. I 2017 har vi investeret i et rent vands anlæg som gør at vi nu kan tilbyde rengøring af solceller i alle højder, ligesom vi også kan klare og pudse besværlige vinduer over trapper og lignende. Vi har også sparet mange af vores kunder for lift-leje i forbindelse med opgaver hvor der har været behov for lift, da vi med rent-vands teknologien kan nå op i 20 meters højder.

Vores personale har i gennemsnit 12 år erfaring

Vores erfaring med vinduespudsning er bred, alt fra offentlige institutioner, børnehave, større firmaer og private og mindre erhverv har vi erfaring med. Vi arbejder diskret uden og forstyrre rytmen på din arbejdsplads eller private hjem. Vores lokale vinduespudser i Roskilde dækker hele Roskilde og København. Vi har stået for pudsning af Roskilde domskirke de sidste to år hvilket vi er stolte af. Så ønsker du og indgå i et samarbejde med et professionelt vinduespudser firma skal du være velkommen til og kontakte os. Vi giver 50 % rabat på første polering.

Du kan læse mere om os og vores services her www.as-polering.dk