Fri fragt : axel
4.76 (95.24%)
30 votes
Butik RSS

axel rabatkode 2017

axel er en dansk webshop, der forhandler nøje udvalgt eksklusiv herretøj. Hos axel finder du alle de vildeste nye designerbrands til mænd. Med en axel rabatkode fra SE og HØR SAVER kan du nu få meget mere eksklusiv mode for dine penge.

http://www.axel.dk/

Aktive axel rabatkoder og tilbud

Fri fragt : axel

Lige nu kan du få fri fragt når du handler hos axel - alt du skal gøre er at klikke videre til axels webshop og købe for min. 300 kr.... mere ››

Axel rabatkode 2017

Butikken

Axel er en dansk modetøjskæde til mænd, der fører designertøj fra anerkendte modehuse fra hele verden. Axel åbnede deres første butik i Århus i 1993 og har i dag en butik både i Århus og København, så vel som en online butik, der gør det let for stilbevidste mænd at erhverve high fashion. Med mærker som Kenzo, Lacoste og Fillipa K tilbyder Axel et varieret udvalg fra diverse modehuse.

Sortiment

Axel forhandler både danske og internationale modemærker for manden, der godt kan lide at følge med tidens mode og tendenser og som samtidig er villig til at betale lidt ekstra for anerkendte brands i sublime kvaliteter.

Axel forhandler alt fra habitter til slips, manchetknapper, blazere og almindeligt hverdagstøj, så som jeans, t-shirts, undertøj og strikbluser. Med 43 forskellige brands har Axel et bredt udvalg, der uden tvivl har noget at tilbyde de fleste mænd. Axel fører bl.a. mærkerne: Calvin Klein, Hugo Boss, Lanvin, Paul Smith og Tiger of Sweden.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Axel har du to ugers returret gældende fra den dag du modtager pakken, hvilket altså vil sige at du kan få dine penge tilbage indenfor de første to uger såfremt varen sendes tilbage i samme tilstand som ved ankomsten. Bemærk at kvitteringen skal sendes med, når du returnerer dine varer. Axel tilbyder desuden den ekstra favorable service, at online bestillinger også kan byttes i de fysiske butikker.

Levering

Som kunde hos Axel er der altid levering uden omkostning, når du handler for over 300 kroner i Danmark. Handler du for under 300 kroner leveres pakken for 39 kroner med Post Danamark. Axel leverer desuden til Norge, Sverige og Færøerne for 205 kroner samt til Grønland for 349 kroner. Det tager omkring 5-10 arbejdsdage, når du handler fra udlandet.

Der vil blive pålagt told og afgifter, hvis der handles uden for EU’s grænser.

Betalingsformer

Det er muligt at betale med almindelige dankort samt MasterCard, Visa/Dankort, Visa Electron, Maestro, Visa og American Express. Moms er allerede inkluderet i priserne, og der trækkes ikke gebyrer ved betalingen.

Axel rabatkoder

Næste gang du vil handle online hos Axel kan du benytte en af denne sides rabatkoder for at sikre dig den bedste pris på dit ønskede produkt. Axel rabatkoder giver rabatter til siden axel.dk. En rabatkode hos Axel kunne for eksempel være fri fragt ved køb for minimum 300 kroner. Så skynd dig ind og gør et godt køb med Axel rabatkoder så længe tilbuddet gælder.