Spar 25% – Bedre Bilist
4.94 (98.8%)
41 votes
Butik RSS

Bedre Bilist rabatkode 2017

Drømmer du om kørekort? Bedre Bilist tilbyder et stort udvalg af teoriprøver, der sikre dig at du kommer igennem nåleøjet første gang. På Bedre Bilists hjemmeside får du adgang til online teoriundervisning samt et opslagsværk, der kan være en stor hjælp. De garanterer tilmed at du består første gang, ellers får du dine penge tilbage. Med SE OG HØR SAVERS unikke Bedre Bilist rabatkode får du tilmed rabat på dit kørekort.

http://www.bedrebilist.dk/

Aktive Bedre Bilist rabatkoder og tilbud

Spar 25% – Bedre Bilist

Bedre Bilist er en webshop der tilbyder online teoriundervisning samt adgang til diverse opslagsværk med nyttige oplysninger. Dette erstatter ikke den obligatoriske teoriundervisning, men vil uden tvi... mere ››

Kategori:

Tags

Bedre Bilist rabatkoder 2017

Butikken

Bedrebilist.dk er en hjemmeside for køreskoler landet over, som gerne vil gøre en ekstra indsats for at skabe bedre bilister, sikker trafik og miljørigtig kørsel. Det er en del af deres mission, hvorfor du på hjemmesiden kan søge efter køreskoler i dit område, som er en del af Bedre Bilist. Herinde vil du kunne finde Bedre Bilist tilbud og kørekort priser for de forskellige køreskoler – det giver dig et nemt og hurtigt overblik. Det er en webshop, som tilbyder online teoriundervisning samt adgang til diverse opslagsværk, der kan være en stor hjælp til erhvervelse af dit kørekort.

Sortiment

Hos bedre bilist finder du et sortiment over forskellige bedre bilist tilbud. Sortimentet råder derfor over gratis teoritest, tilbud på ubegrænset adgang til undervisning og teoritest samt tilbud på ubegrænset adgang til undervisning og teoritest for generhvervelse af kørekort.

Refundering af teoritest

Hos Bedre Bilist går de højt op i god service for deres kunder. Det betyder for dig, at du bliver tilbudt en refundering af prisen for din adgangskode, hvis ikke du består politiets teoritest. Bedre Bilist vurderer, hvornår du er klar, og består du ikke testen, selvom de har givet dig ”grønt lys”, får du altså refunderet pengene. De er ret sikre på kvaliteten af produktet, så de godt tør love dig pengene tilbage. Hvis du derfor mod forventning ikke bestå politiets teoritest, skal du sende en mail info@bedrebilist.dk, hvorefter de afklarer sagen om refunderingen.

Gratis teoriundervisning

Som kunde hos Bedre Bilist kan du gratis prøve et afsnit af hver af de 29 undervisningslektioner, som du kan finde i menuen til venstre. Dette Bedre Bilist tilbud gælder uanset om du snart skal have dit kørekort, er ved at tage dit kørekort eller om du står og skal generhverve dit kørekort. Bedre Bilist mener, det er afgørende, at du ikke kun lærer den teoretiske og praktiske del af køreuddannelsen – du skal også forstå den, så du undgår alvorlige ulykker i trafikken. Flere gratis undervisningslektioner forbedrer derved dine muligheder for at bestå både teori- og køreprøven.

Vilkår og retningslinjer

Du bedes være opmærksom på, at materialet på Bedrebilist.dk skal behandles fortroligt, og at du på ingen måder har rettighed til at videregive materialet eller tilknyttede koder til en tredjepart. Dit login er derfor personligt, og må derfor ikke benyttes af andre end dig selv. Det er derfor heller ikke tilladt at gemme eventuelt kursusmateriale eller dele af det på din computer. Du har derfor heller ikke ret til at ændre, videregive, kopierer eller offentliggøre materialet.

Fordele

Ved at få undervisning hos Bedre Bilist, får du som elev en række fordele. Først og fremmest en seriøs og omfattende gennemgang af de obligatoriske dele af færdselsteorien samt indblik i fareelementerne såsom alkohol og trafikadfærd, da det er blandt disse forhold der oftest afstedkommer ulykker og skader i trafikken. Ydermere får du opbygget grundlæggende kompetencer for at føre køretøjet sikkert og miljøvenligt gennem trafikken. En sidste fordel er, at du bliver bedre forberedt til at færdes sikkert gennem trafikken vha. større indsigt og viden om diverse risicis i trafikken, miljøvenlig kørsel og faremuligheder i trafikken.

Bedre Bilist rabatkode

Med en Bedre Bilist rabatkode fra SE OG HØR SAVER vil du opnå store rabatter i din online teoriundervisning. Der er derfor ingen grund til at bekymre dig hvorvidt du har råd til et kørekort – det er bare at springe ud i det. Du vil her på siden altid kunne finde lækre og eksklusive rabatter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et notits i din mail næste gang der kommer et godt Bedre Bilist tilbud.