50% rabat : Bianco
4.72 (94.34%)
25 votes
Butik RSS

Bianco rabatkode 2017

Bianco Footwear er et af nordens mest succesfulde shopping koncepter inden for sko. Hos Bianco finder du alle de absolut lækreste sko og mærker indenfor fodtøj. Med vores eksklusive Bianco rabatkode kan du købe endnu flere lækre sko næste gang du handler hos Bianco Footwear. Vi får løbende nye Bianco rabatkoder, så tilmeld dig vores Facebook side eller nyhedsbrev for automatisk opdatering.

http://www.bianco.dk/

Aktive Bianco rabatkoder og tilbud

50% rabat : Bianco

Lige nu kan du få op til 50 % rabat på udvalgte sko hos Bianco. OBS! Gælder kun udvalgte varer... mere ››

Bianco rabatkoder 2017

Butikken

Bianco Footwear er en stor skobutik, der leverer et bredt sortiment af sko præget af både catwalken såvel som “street” stilen. Bianco-kæden findes både på nettet såvel som i butikker hvilket giver én en unik mulighed for at have prøvet skoene og samtidig få betænkningstid og en eventuel god rabat.

Sortiment

Bianco har et kæmpe sortiment af sko, både for hende og ham, med alt fra støvler til sneakers og stilletter. Alle skoene er af Bianco brandet, og inden for kvindesko findes der også to ekstra kollektioner; Bianco by Camilla Pihl og Bianco by Christiane Schaumburg-Müller. Derudover tilbyder de også accessoires til at pimpe sine sko op så det passer til ens egen personlige stil.

Retur og fortrydelsesret

Hos Bianco er der 2 ugers fortrydelsesret – dette gælder dog ikke for udsalgsvarer, men varer købt ved brug af rabatkoder kan godt refunderes. Sammen med varen kommer en følgeseddel der skal sendes med varen retur og ellers kan den printes på Biancos hjemmeside. Pengene overføres til kortet varen er betalt med ved retur. Bestillingen af varen kan ikke annulleres da Bianco går op i at tilsende varerne hurtigt til kunden og derved sender ordren videre til lageret så snart den er modtaget.

Levering

Ved køb på Bianco Footwear’s hjemmeside går der 1-3 hverdage fra bestilling af varen til levering. Der leveres både til Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland og til Danmark er der gratis fragt.

Betalingsformer

På bianco.dk kan der betales med en stor række kreditkort, henholdsvis Dankort, VISA, Mastercard, American Express, JCB og Maestro samt med debitkortet VISA Electron.

Bianco Footwear rabatkode

På saver kan du finde adskillige rabatkoder til Bianco Footwear. Der findes rabatkoder der svinger fra procenter på specifikke sko til accessoires. Ved at følge med på vores nyhedsbrev vil du kunne få nyheder om de aktuelle rabatkoder for Biancos lækre sortiment.