Billig Alu: få op til 5 års overfladegaranti
4.7 (93.94%)
31 votes
Butik RSS

Billig Alu rabatkode 2017

Dæk og fælge til spotpriser.

http://www.billigalu.dk

Aktive Billig Alu rabatkoder og tilbud

Billig Alu: få op til 5 års overfladegaranti

Få minimum 2 år og helt op til 5 års overfladegaranti på dine nye fælge hos BilligAlu.dk... mere ››

BilligAlu rabatkoder 2017

Butikken

Idégrundlaget for Billig Alu er, at sælge fælge og dæk til de bedste priser på markedet. Det er vigtigt for virksomheden, at kvalitet og pris hænger sammen, hvorfor de kræver meget af deres leverandører. Kvaliteten skal være i top men samtidig skal prisen være til at betale for alle.

Sortiment

Hos Billig Alu forhandler de europæisk producerede og TÜV godkendte fælge med overfladegaranti. Udvalget er stort og du kan blandt andet finde dine dæk til alle sæsoner. Så har du brug for sommerdæk til din personbil, vinterdæk til varevognen eller helårsdæk, så finder du det hos BilligAlu.dk. Med et fuldt program af Continental og Goodyear kvalitetsdæk samt andre yderst godkendte mærker som Michelin, Falken, Dunlop, Hankook, Kumho, Minerva eller Fortuna, burde der være noget til selv den mest kræsne køber.

Levering

Hos Billig Alu er der også stort udvalg hvad angår fragt. Du kan vælge blandt andet vælge DPD, GLS eller Post Danmark, hvor der på hver enkelt står den forventede leveringstid. Når du har bestilt din ordre hos BilligAlu.dk, vil du modtage en e-mail, så snart din ordre bliver sendt fra deres lager. I denne e-mail vil der også stå hvornår du vil modtage pakken.

Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret hos Billig Alu. Disse 14 dage træder i kraft så snart du har modtaget din ordre. De opfordrer dog til, at der ved transportskader reklameres indenfor max 5 hverdage, da det vil være med til at lette din bevisbyrde for skadens opståen under transport til dig.

Betalingsformer

Hos Billig Alu har de gjort det let for køberen og tilbyder derfor alle gængse betalingskort. Blandt disse er der selvfølgelig MasterCard, VISA, Dankort, mv.

Billig Alu rabatkode

På Se og Hør Saver vil du løbende kunne finde tilbudskampagner og rabatkoder fra BilligAlu.dk. Med disse tilbud og rabatkoder vil du kunne finde dæk, fælge eller andet tilbehør til specielt nedsatte priser. Vil du gerne holde dig opdateret, så snart der kommer nye tilbud fra Billig Alu, så har du mulighed for at like os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde vil du være en af de første der får besked, så snart der er en rabatkode eller andet nyt fra Billig Alu her på siden.