Spar 10% – Billigejakkesæt.dk
4.41 (88.24%)
30 votes
Butik RSS

billigejakkesæt.dk rabatkode 2017

Billigejakkesæt.dk er grundlagt af den østjyske iværksætter-duo Niclas Hornum og Jesper Lajer med visionen om, ”at tilbyde danskerne et kvalitetsjakkesæt til en betydelig lavere pris end den nuværende markedspris”. De har begge rejst meget rundt i Europa og udenfor Europa, hvor de har haft mulighed for, at udforske kvalitet og design på jakkesæt fra forskellige leverandører. Billigejakkesæt.dk’s fordel er deres tætte samarbejde med deres leverandører, som gør, at de kan tilbyde jakkesæt til en bedre pris end deres konkurrenter.

http://www.billigejakkesaet.dk

Aktive billigejakkesæt.dk rabatkoder og tilbud

Spar 10% – Billigejakkesæt.dk

Skal du bruge et jakkesæt til din studenterfest, eller en smoking til en af sommerens fester, så bør du lægge vejen forbi billigejakkesæt.dk. Her finder du alt lige fra jakkesæt, habitter, smokings, s... mere ››

billigejakkesaet-web

Billigejakkesæt.dk rabatkoder 2017

Butikken

Med priser helt nede fra 795 kr. inklusivt fragt tur/retur og oplægning af bukserne i samarbejde med forskellige professionelle skræddere landet over, så kommer man ikke fra deres webshop uden at have lavet en god handel. Vi har vist alle været på jagt efter nogle billige jakkesæt tilbud, men her får man virkelig kvalitet til den laveste mulige pris. Så står du og mangler et nyt jakkesæt til et kommende bryllup, nytårsaften eller bare til hverdagsbrug, så husk vores Billige Jakkesæt rabatkode, som giver dig det bedste Billige Jakkesæt tilbud, du kan finde på nettet.

Sortiment

Billigejakkesæt.dk tilbyder kvalitets jakkesæt til alle anledninger. De har både de pæne klassiske jakkesæt med to flaplommer foran, brystlomme samt tre indvendige lommer og de ekstravagante ternede jakkesæt med et stilfuldt og moderne sommerlook, som er med til at symbolisere en herre med styr på hverdagen ved sine klassiske snit og detaljer. Ja, hos billigejakkesæt.dk kan du finde lige det jakkesæt der passer til din personlighed eller til det arrangement, som du skal bruge det til. Udover at tilbyde moderne kvalitets jakkesæt til mænd, så har de også valgt at udbyde andre produkter til deres kunder. Du kan derfor også finde blazere, bælter, skjorter, butterflies, lommeklude og slips, så du kan finde alt hvad du skal bruge på én hjemmeside og samtidig til den bedst mulige pris. Med en Billige Jakkesæt rabatkode kombineret med deres Billige Jakkesæt tilbud, kan det næsten ikke betale sig, ikke at købe et nyt jakkesæt.

Levering

Leveringsprisen er altid inkluderet i prisen og levering direkte på din adresse i Danmark, sker normalt indenfor 4-9 hverdage.

Retur og fortrydelsesret

Du kan altid returnere en ordre indenfor 14 dage jf. købelovens regler om fortrydelsesret. De 14 dages fortrydelsesret starter, fra det øjeblik du modtager din ordre. Her skal du bare indsende en erklæring og give meddelelse om, at du har fortrudt købet. Jakkesæt.dk dækker herudover også fragtomkostningerne ved tilbagelevering.

Betalingsformer

Hos billigejakkesæt.dk kan du betale med Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron, Diners Club, V PAY og Maestro.

Billige Jakkesæt rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER forsøger vi altid at holde jer opdateret med den nyeste Billige Jakkesæt rabatkode eller andre gode Billige Jakkesæt tilbud, så I kan købe jeres jakkesæt til den bedst mulige pris. Hvis I vil være helt på forkant, så kan I like vores Facebook side eller tilmelde jer vores nyhedsbrev. På den måde vil I være blandt de første til at få besked, så snart der er en ny Billige Jakkesæt rabatkode eller andre spændende Billige Jakkesæt tilbud på siden.