50% rabat : Helly Hansen
4.58 (91.67%)
22 votes
Butik RSS

Billigsport 24 rabatkode 2017

Billigsport24 er en af de største og bedste e-butikker hvis du er på udkig efter nyt sportstøj eller sportsudstyr. Billigsport24 har gjort sig bemærket på grund af den høje kvalitet og billige pris på butikkens sortiment af løbesko, løbetøj og meget andet. Med en Billigsport24 rabatkode får du altid store fordele når du skal købe sportsudstyr. Vi har løbende nye eksklusive Billigsport24 rabatkoder, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og Facebook side så bliver du nemlig automatisk opdateret.

http://www.billigsport24.dk

Aktive Billigsport 24 rabatkoder og tilbud

50% rabat : Helly Hansen

Lige nu kan du få hele 50% rabat på Helly Hansen jakker hos Billigsport24.dk... mere ››

Billigsport24 rabatkoder 2017

Billigsport24.dk blev grundlagt tilbage i 2005 som en online sportbutik på internettet. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af sportsprodukter og fritidsudstyr til hele familien, så man ikke skal shoppe flere steder, for at få det, som familien godt kunne tænke sig. Det er deres mål at give deres kunder den bedste kundeservice, og derfor har de et stort fagudlært personale, som står klar til at hjælpe dig! 

Sortiment

Billigsport24 byder på en kæmpe webshop til mænd og kvinder såvel til piger og drenge. Webshoppen tilbyder 3000 forskellige produkter, hvoraf produkterne er opdelt i 11 afdelinger; Løbe-, cykel-, fodbold-, bordtennis-, Ketchersport-, fitness-, outdoor-, fodtøj-, taske-, øvrige- og slutteligt vinterafdelingen. Udover disse afdelinger har de også et stort restmarked, hvor man kan være heldig at gøre sig et godt kup. Her sælges de fleste varer med 50 % rabat. 

Returforsendelse

Hos Billigsport24 kan du selvfølgelig også problemfrit returnere din vare indenfor 14 dage. Ved brug af en returlabel er det vigtigt, at du returnerer varerne med samme transportør. Efter din returnering vil du modtage en tilbagebetaling afhængigt af, hvilken type betalingsform du har anvendt. Hvis du har betalt med kreditkort, vil du efter varen er tjekket, modtage det beløb du har indbetalt til din konto. 

Hurtig forsendelse og fragt

Billigsport24 leverer din bestilling så hurtigt de kan. De bestræber sig på at levere din vare med en leveringstid på blot 1-3 hverdage. Er det dog en bestillingsvare må du forvente en leveringstid på 3-6 hverdage. Ved brug af GLS koster fragt 29 kroner og ellers 45 kroner, hvis du bruger Post Danmark. Levering er gratis ved køb over 999 kroner. 

Betalingsformer

På Billigsport24 kan du anvende alle større typer kreditkort; Dankort, Visa Dankort, MasterCard og Visa Electron. Billigsport24 lægger vægt på, at der ikke skal være yderligere gebyrer på internetshopping, og derfor trækkes der ikke et betalingsgebyr for betaling med kort over nettet. 

Billigsport24 rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nyeste og mest eksklusive Billigsport24 rabatkoder. Med en Billigsport24 rabatkode kan du opnå mange gode fordele ved dit køb. Nogle rabatkoder kan give dig op til 75 % rabat, hvortil andre kan give dig 200 kr. som du frit kan købe for. På siden får vi hele tiden nye Billigsport24 rabatkoder. Derfor vil det være en rigtig god ide, hvis du tilmeldte dig vores nyhedsbrev. Så går du aldrig glip af en eksklusiv rabatkode.