Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Bjørn Borg rabatkode 2017

Sportstøj til den aktive mand og kvinde.

http://www.bjornborg.com/dk

Aktive Bjørn Borg rabatkoder og tilbud

Ny Bjørn Borg rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Bjørn Borg rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Bjørn Borg´s tilbudsside her:

Direkte link til Bjørn Borg's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Bjørn Borg rabatkoder 2017

Butikken

Bjørn Borg er et svensk mode og livsstilsbrand, der primært har fokus på undertøj, men mærket producerer også produkter indenfor andre kategorier, herunder bl.a. sportstøj og parfumer. Bjørn Borg er både at finde på deres hjemmeside, hvor de har en webshop samt i diverse butikker, supermarkeder og departementskæder. Bjørn Borg har med et sporty udtryk fået veletableret sig på markedet på i og udenfor Sveriges grænser.

Sortiment

Bjørn Borg forhandler primært undertøj til måde mænd, kvinder og børn. Produkterne er designet med fokus på et funktionelt og stilsikkert design, der gør undertøjet særligt attraktivt. Foruden undertøj sælger Bjørn Borg også sportstøj til mænd og kvinder i farverige og trendy design.

Bjørn har ydermere en række underkollektioner af parfume, sko, solbriller og tasker.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Bjørn Borg har du en hel måneds returret gældende fra den dag du modtager pakken, hvilket altså vil sige at du kan få dine penge tilbage indenfor den første måned såfremt varen sendes tilbage i samme tilstand som ved ankomsten. Bemærk at det er gratis at returnere din pakke.

Du kan desuden reklamere over din vare via Bjørn Borgs online kundeservice.

Levering

Når du handler via Bjørn Borgs webshop indenfor EU og Danmark får du gratis levering samt gratis returnering. Forvent ca. 2-4 arbejdsdage før du modtager din bestilling.

Betalingsformer

Når du handler i Bjørn Borgs webshop kan du betale med almindelige dankort, MasterCard, Visa, Maestro og American Express. Derudover er der mulighed for at betale med bankoverførsel.

Bjørn Borg rabatkoder

Næste gang du vil handle online hos Bjørn Borg kan du benytte en af denne sides rabatkoder for at sikre dig den bedste pris på dit ønskede produkt.

En rabatkode hos Bjørn Borg kunne fx være en besparelse på en hvis procent til at sidens lækre produkter. Så skynd dig ind og gør et godt køb med en Bjørn Borg rabatkoder så længe tilbuddet gælder.