Rating fallback
4.34 (86.72%)
111 votes
Butik RSS

Bloomit rabatkode 2017

Bestil blomster online til enhver lejlighed. Nemt og bekvemt.

http://www.bloomit.dk/

Aktive Bloomit rabatkoder og tilbud

Ny Bloomit rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Bloomit rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Bloomit´s tilbudsside her:

Direkte link til Bloomit's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Bloomit rabatkoder 2017

Butikken

Bloomit er en onlinebaseret blomsterforretning, der leverer din bestilling direkte til døren. Vi er den mest ambitiøse online blomsterbutik og vi sætter en ære i at følge din bestilling fra første klik til endelig levering. 

Sortiment

Hos Bloomit finder du et stort udvalg i buketter til enhver lejlighed, gavekurve, vin og chokolade m.m.

Bestilling

Med vores brugervenlige og overskuelige bestillingssystem har det aldrig været nemmere at bestille blomster online og mulighederne er mange. Hvis du eksempelvis vil sende en buket blomster, kan du enten vælge en af vores faste buketter eller også kan du sætte dit personlige præg på buketten. Du vælger selv prisklasse alt efter hvor stor buketten skal være. Hvis der er et ønske om specifikt farvevalg, kan dette også vælges samtidig med at du har mulighed for at lave unikke til og fra kort. Du kan selvfølgelig også vælge at være anonym.

Levering

Vi leverer ofte din bestilling samme dag som den er bestilt. Men for at vi kan leve op til det, er der  dog en frist for hvornår bestillingen er afgivet hvis den skal leveres samme dag. Det kan du læse meget mere om nederst på vores hjemmeside.