Booking.com: Spar op til 50%
4.68 (93.55%)
29 votes
Butik RSS

Booking.com rabatkode 2017

Booking.com er som navnet siger det, en søgeportal hvor du kan foretage bookning af eksempelvis et hotelværelse, en lejligheder eller måske et helt hus over hele verden.

http://www.booking.com

Aktive Booking.com rabatkoder og tilbud

Booking.com: Spar op til 50%

Find de gode tilbud før alle andre! Booking.com har tilbud og gode priser til enhver årstid i hele verden, når du skal booke din næste rejse! Find din drømme rejse på booking.com... mere ››

31. oktober 2017

Booking.com rabatkoder 2017

Butikken

Booking.com er verdens førende portal indenfor hotelbooking på nettet og deres hjemmeside og apps tiltrækker dagligt flere hundredetusinde forretnings- og ferierejsende verden over. Virksomheden blev grundlagt i 1996 og har i løbet af årene fået etableret sig stabilt på førerpositionen, når det kommer til hotelreservationer, men de garanterer også de bedste priser på alle slags ferieboliger, så vel som eksklusive lejligheder og familieejede Bed & Breakfasts.
På booking.com surfer du rundt på en yderst brugervenlig og informativ hjemmeside som samtidig garanterer de bedste priser. Deres mål er, at tilbyde en nem og prisvenlig bookingoversigt, hvor du kan udvælge lige dét slags sted du ønsker i alle dele af verden. Kundeservice er også en høj prioritet hos Booking.com, som har et fagligt kompetent og flersproget kundeservice-team klar ved telefonen til at hjælpe alle deres kunder døgnet rundt, og for at sikre, at kundernes ophold lever op til deres forventninger.

Sortiment

Hos Booking.com kan du finde lejligheder, ressorts, villaer, vandrehjem, Bed & Breakfasts, pensionater – ja, alle slags overnatningssteder. Så om du leder efter et luksus 5-stjernet hotel eller et billigere alternativ, så er det hele samlet ét sted hos Booking.com.

Reservering

Hos Booking.com får du de bedste tilgængelige priser, uanset om du skal bo i byen, på landet eller ved havet. Det er samtidig gratis at booke via Booking.com, hvor der ingen ekspeditions- eller reservationsgebyrer opkræves og du, i mange tilfælde, kan afbestille bookede værelser, gratis.

Betalingsformer

Det er sikkert at anvende Booking.com, hvor de værner om ens privatliv og derfor krypterer dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger. Det er muligt at betale med MasterCard og VISA ved alle reservationer, nogle hoteller tager dog også kort som American Express til selve reservationen. Du får en oversigt over hvilke kreditkort et hotel tager imod, under sektionen ’hovedregler’ i selve hotelbeskrivelsen på siden.

Booking.com rabatkode

Se Og Hør Saver giver alle jer rejseglade personer lidt mere for pengene og stræber på, at sørge for at I løbende får gode tilbud og rabatter hos Booking.com. Det er forskelligt hvilke slags fordele du får herinde på siden, så for at holde dig opdateret på nye og gode tilbud og rabatter fra Booking.com, så opfordrer vi dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side. På den måde vil du være en af de første der modtager notifikationer, så snart der er noget nyt fra Booking.com herinde.