10% Bubbleroom (100kr min) Rabatkode
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Bubbleroom rabatkode 2017

Bubbleroom er ikke bare en rigtig god webshop der forhandler alt inden for designermærketøj, det er også en interaktiv modeside hvor du kan få inspiration til en bedre stil. Ved at bruge en Bubbleroom rabatkode fra SE OG HØR SAVER får du mulighed for at shoppe endnu hårdere end du plejer i Bubblerooms webshop. Vi får jævnligt nye eksklusive Bubbleroom rabatkoder så sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev og facebook side så du aldrig mere går glip af en god Bubbleroom rabatkode.

http://www.bubbleroom.dk/

Aktive Bubbleroom rabatkoder og tilbud

10% Bubbleroom (100kr min) Rabatkode

Hos Bubbleroom tilbyder de 10% rabat til nye kunde første gang de køber på webshoppen. Shop lækre styles fra bl.a. Svea, Make Way og ONLY. Skynd dig ind på Bubbleroom.dk og få lidt mere for dine penge... mere ››

Kategori:

Tags

31. december 2017

Bubbleroom rabatkoder 2017

Bubbleroom har solgt tøj online siden 2005. Bubbleroom startede som en lille eksklusiv webshop med salg af eksklusivt designer mærketøj i 2005. I 2007 begyndte rejsen mod det Bubbleroom, som vi kender i dag med et bredt sortiment, og som en interaktiv modeside. Det nye Bubbleroom blev lanceret i slutningen af 2008 og har en netbutik, community, blogside, blogportal samt en vintageafdeling. I April 2009 udkom den første udgave af Bubblerooms eget livsstilsmagasin, Bubbleroom Magazine. Maj 2010 lancerede Bubbleroom et nyt produkt; Bubbleroom Water, som er en mineralvand på flaske. Bubbleroom er en af Skandinaviens største onlinebutikker, som håndterer tusinde af ordrer til tilfredse kunder hver dag.

Sortiment

Hos Bubbleroom kan du bl.a. købe kjoler, sko, nederdele, toppe og tasker fra både eksklusive og billige varemærker. De har et bredt udbud af designertøj, kjoler, accessoires, undertøj, sko, jakker og leggings.

Retur og fortrydelsesret

Hos Bubbleroom kan du fortryde dit køb indenfor 14 dage efter modtagelse af ordrebekræftelse og modtagelse af varerne. Du kan også fortryde dit køb, hvis en eller flere varer kommer i restordre eller får ny leveringstid.

Levering

Bubbleroom´s kontorer er lokaliseret i Stockholm og Borås. Bubbleroom´s lager findes i Borås, hvorfra bestillingerne afsendes hver dag kl. 15:00! Din ordre behandles inden for 1-3 hverdage, derfor kan du forvente en leveringstid på 3- 9 hverdage. Din pakke leveres i samarbejde med Svenska Posten og Post Danmark. Fragtselskabets forsendelsestider varierer afhængig af hvilket område der leveres til. Du får besked via brev, når pakken er ankommet til dit udleveringssted.  I øjeblikket er fragten pr. bestilling 39,00 DKK (Bestilling til Danmark). Ved levering direkte til døren er fragtafgiften 59,00 DKK pr. bestilling. Varer som leveres fra et eksternt lager, har som regel en længere leveringstid.

Betalingsformer

Hos Bubbleroom kan du betale med betalingskort, faktura eller konto. Når du betaler med dit betalingskort, foregår det altid som sikker betaling. Du kan betale med VISA og MASTERCARD. Bubbleroom anvender DIBS som betalingsløsning. Når man anvender deres betalingsservice, har DIBS det fulde ansvar for sikkerheden. For at forhindre uautoriseret adgang er al information krypteret. Bubbleroom opkræver ingen ekstra gebyrer, når du anvender denne betalingsmåde. Du kan også vælge at betale via faktura, det er godt for dig, der vil købe nu, men betale senere. Ved betaling med faktura betales hele beløbet inklusive faktureringsafgift (aktuelt 29 DKK) efter leverancen. Endeligt kan du oprette en konto hos Bubbleroom og betale beløbet i rater.

Bubbleroom rabatkode

Her på siden kan du finde Bubbleroom rabatkoder med forskellige rabatter skræddersyet til dig. De nøjagtige fordele ved en Bubbleroom rabatkode variere men det kan eksempelvis være at den giver helt op til 70 % rabat på udvalgte varer. Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af Bubbleroom rabatkoder skal du sørge for at besøge SE OG HØR SAVER ofte. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller facebook side, så er du sikker på at få besked hver gang, der er penge at spare.