Callme – Optjen Club Matas point med dit abonnement
3.86 (77.14%)
27 votes
Butik RSS

Callme rabatkode 2017

Callme er på grund af uhørt billige priser blevet et af Danmarks største og mest elskede telefon selskaber. Er du til billig telefoni så er Call me det rette selskab for dig og med en Call me rabatkode kan du nu få endnu billigere telefoni. VI har løbende nye Call me rabatkoder og kampagne tilbud så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og Facebook side så du aldrig går glip af Call me rabatter.

http://www.callme.dk/

Aktive Callme rabatkoder og tilbud

Callme – Optjen Club Matas point med dit abonnement

Optjen 1 point til Club Matas pr. 20 kroner du betaler for dit abonnement hver måned. Gå ind på Callmes hjemmeside og tilmeld dig abonnement til Club Matas-aftalen, hvis det ikke allerede er gjort - d... mere ››

31. august 2018

5% rabat : Call me

Callme giver dig 5% rabat når du tilmelder dig forbrugerforeningen. Se yderligere info på callme.dk.... mere ››

Callme rabatkoder 2017

Callme.dk solgte deres første telefon i 1997, og siden har de været Danmarks mest mobilelskende mobilselskab nummer ét. I dag er virksomheden vokset til 75 medarbejdere, som i døgndrift arbejder på at give kunderne de nyeste og fedeste mobiler og abonnementer til fordelagtige priser. Call me har i dag over 250.000 kunder, og derfor ved de godt, at mobilen er en integreret del af kundens liv.

Faste kunder

Hos Call me gør de alt hvad de kan, for at holde på de gode, faste kunder. Det gør de ved at forkæle deres kunder med rabat på mobilt bredbånd og forkøbsret på de nyeste smartphones og konkurrencer. Derfor står de også til rådighed på facebook for at høre om din gode ide til forbedring af deres produkter. 

Fordele

Som kunde hos Call me får du Danmarks bedste dækning på din mobil. Derudover får du et stort udvalg af talepakker, hvor der ingen binding er ved køb af en mobil. De kan også tilbyde Danmarks bedste 4G dækning, som giver dig lynhurtige hastigheder til din mobil, tablet og PC. 

Tal ordentligt

Hos Callme går de meget op i, at der blandt deres kunder hersker en god tone.  De anser sig som at være et firma med holdning og karakter. De lever af kommunikation, og føler sig ansvarlige for en god tone og dialog. Derfor har de blandt andet indledt et kreativt samarbejde med Barbara Moleko, som har en værdi-fællesnævner med Call me – nemlig den gode tone.  

Call me rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER kan du altid finde nye gode tilbuds kampanger og Call me rabatkoder. Med en Call me rabatkode kan du få endnu billigere telefoni. Like os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du direkte besked hvergang du kan finde en ny Call me rabatkode her på siden.