cHosting: spar 10%
4.73 (94.51%)
43 votes
Butik RSS

cHosting rabatkode 2017

cHosting tilbyder webhosting af høj kvalitet og ikke mindst billige priser, dog uden at gå på kompromis med support og brugervenlighed.

http://www.chosting.dk

Aktive cHosting rabatkoder og tilbud

cHosting: spar 10%

Spar 10% på et hurtigt og stabilt webhotel hos cHosting ved at vælge en årlig betalingsperiode. Klik på menupunktet "løsninger" for at se mulighederne.... mere ››

cHosting rabatkoder 2017

Butikken

Hos cHosting har man siden 2011 tilbudt solid webhosting af højeste kvalitet med dertilhørende fortrinlig support til en yderst konkurrencedygtig pris. Der er blevet lagt stor vægt på at skabe en overskuelig hjemmeside, hvor de forskellige pakker der sælges, har simple regler, fornuftige grænser for harddiskplads og trafik, og ingen indviklede betingelser eller skjulte gebyrer til forvirring for deres brugere. Hos cHosting.com er det let at danne sig et overblik, de lover ikke mere end de kan holde og de har altid en løsning til dig.
Fleksibilitet er i højsædet, og derfor har de valgt kontrolpanelet cPanel, som uden tvivl er det mest fleksible hosting kontrolpanel på markedet. Med cPanel har du stor frihed og kan administrere dit webhotel, lige efter din jargon. Hos cHosting er du, som kunde, i centrum. Så hvis du har specielle behov til en løsning, som ikke bliver dækket af nogle af de tilgængelige løsninger på deres hjemmeside, så kan du til en hver tid få skræddersyet en løsning efter dine behov.

Funktionaliteter og Sortiment

Alle cHostings planer inkluderer bl.a. daglige og månedlige backups, tilpasning af PHP moduler, 1-klik installer, Litespeed webserver, cPanel kontrolpanel, ubegrænset mail adresser, ubegrænset antal FTP konti og ubegrænset MySQL databaser. De har samtidig både forskellige standard løsninger til normale brugere og professionelle. Hvor standardløsningerne er et perfekt sted at starte og godt til lettere besøgte hjemmesider, så er de professionelle løsninger bedre til tunge og højt besøgte hjemmesider, da de er hurtigere og mere stabile på grund af væsentligt færre kunder per server og flere resurser til hver kunde.

Betalingsformer

Du har hos cHosting mulighed for at betale med Dankort og VISA, MasterCard eller via PayPal.

cHosting rabatkode

Hos Se Og Hør Saver forsøger vi løbende at bringe jer nye og spændende tilbud og rabatkoder fra cHosting. Vil du gerne holdes opdateret på vores tilbudskampagner, rabatkoder og meget mere fra cHosting, så kan du like vores Facebook side eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde, vil du være en af de første vi sender ud til, så snart der kommer nye tilbud fra cHosting igen på siden.