Kampagnetorvet – Conrad Elektronik
4.5 (90%)
72 votes
Butik RSS

Conrad Elektronik rabatkode 2017

Conrad Elektronik er intet mindre end europas største webshop indenfor alt der har med elektronik at gøre. Hos Conrad Elektronik finder du alt til bil, hobby, computer, hus og have og meget mere. Med en Conrad Elektronik rabatkode kan du nu få meget mere for dine penge næste gang du skal ud og handle elektronik eller gadgets.

http://www.conradelektronik.dk/

Aktive Conrad Elektronik rabatkoder og tilbud

Kampagnetorvet – Conrad Elektronik

Masser af nye kampagner fra Conrad Elektronik. Alt fra airbrushes til computer tilbehør!... mere ››

Conrad Elektronik 2017

Butikken

Conrad Elektronik er tysk grundighed og kvalitet, som vi kender det. Conrad Elektronik er kendt og elsket i hele Europa for høj service, god kvalitet og lave priser. Familievirksomheden blev grundlagt i 1923 og har leveret teknik til både virksomheder og private i over 90 år. Virksomheden handler om, at give folk muligheden for, at skabe det de ønsker sig. Det gør de blandet andet igennem deres utroligt brede udvalg.

Sortiment

Hos Conrad finder du et udvalg af mere end 400.000 produkter inden for teknik og elektronik. Du er altid sikker på at få høj kvalitet til lave priser og hvis der bare var et par skruer i sortimentet, så ville det ikke være Conrad. Udvalget byder eksempelvis på intet mindre end 194 skruetrækkere og boremaskiner, hvilket ligesom beskriver det kæmpe udvalg meget godt. Så lige meget om du er en sand teknologinørd eller gør-det-selv manden der hjemme, så vil du kunne finde hvad du leder efter hos Conrad Elektronik.

Levering

Levering fra Conrad Elektronik foregår på 2-3 hverdage fra at du gennemfører din bestilling igennem UPS standard. Bestiller du derimod over Post Danmark, kan det tage op til 7 hverdage. Er der ændringer på leveringen eller bestillingen, så vil du blive kontaktet via e-mail. Pakker over 20 kg leveres automatisk af UPS standard uden yderligere omkostninger. Der er samtidig fri fragt ved køb over 999 kr.

Retur og fortrydelsesret

Du har op til 14 dages fortrydelsesret hos Conrad Elektronik, uden at behøve at angive årsag. Tidsfristen starter samtidig fra den dag du tager imod dit produkt. Returnerer du et produkt, skal du selv betale for returporto. Hvis du har modtaget et forkert produkt eller vælger du at benytte dig af din reklamation, så står Conrad Elektronik for returportoen og overfører omkostningerne direkte til din konto, ligeså vel som at erstatningsleverancer er uden beregning.

Betalingsformer

Der bliver accepteret VISA/Dankort, Mastercard og Dankort. Vælger du at handle med kreditkort, vil det gældende beløb blive reserveret på kortet før de sender pakken. Beløbet hæves først, når varen sendes fra lager.

Conrad Elektronik rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER gør vi vores ypperste for altid at kunne give dig de nyeste Conrad Elektronik rabatkoder. Det er forskelligt hvilke fordele du får med en Conrad rabatkode men typisk vild et være x antal kroner i rabat eller en procentdel af dit køb. Husk du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og facebook så går du aldrig glip af en rabatkode igen!