Gratis levering med Coolstuff.dk
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Coolshop rabatkode 2017

Coolshop har i mange år leveret underholdning, leg, livstil og oplevelser til danskerne. Hos Coolshop finder du altid hvad du lige står og mangler når det kommer til spil, legetøj, modetøj, accessories, udstyr til hus og have og meget, meget mere. Med en eksklusiv Coolshop rabatkode her fra siden kan du købe endnu flere cool produkter fra Coolshop til end endnu bedre pris. Hos SE OG HØR SAVER har vi løbende nye Coolshop rabatkoder så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller facebook side, så går du aldrig glip af de gode tilbud.

https://www.coolshop.dk/

Aktive Coolshop rabatkoder og tilbud

Gratis levering med Coolstuff.dk

Coolstuff.dk handler om at have det sjovt, og at betale for levering er ikke sjovt, derfor kan du nu få gratis levering hos Coolstuff.dk, lige her:CoolStuff.dk drives fra Malmø af den svenske virk... mere ››

Coolshop rabatkoder 2017

Coolshop leverer underholdning, leg, livstil og oplevelser, som gør danskerne glade. De har stor succes hos deres kunder, fordi de leverer god kundepleje; de er hurtige, billige og venlige. De har altid varerne på lager, fordi de kan tænke fremad og ved hvad forbrugerne vil have. Derfor er det cool at shoppe hos Coolshop.

Sortiment

På Coolshop finder du det absolut største udvalg af spil til konsoller og PC. Desuden kan du kan downloade spil, forudbestille dit yndlingsspil, spille online i spillehallen, finde det fedeste legetøj til børnene, lækre hovedtelefoner, vinterjakker, parfume, interiør og boligindretning. Det er på Coolshop.dk, du finder de bedste julegaver til ham, hende og børnene.

Retur og fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb i følge Forbrugeraftaleloven, dog skal varen returneres senest 14 dage efter, at du har modtaget den. VIGTIGT! I forbindelse med spil og anden software, kan varen kun returneres, såfremt folien ikke har været brudt. Har du pakket varen ud af folieringen eller plomberingen, bortfalder din fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven (§ 20, stk. 3, nr. 2.). Du kan returnere varen og fortryde købet ved at benytte “Returnér” knappen på ordren på din konto på Coolshop, og du kan således fortryde købet ved at overdrage varen til Post Danmark.

Levering

Coolshop leverer alle ordrer med fri fragt.

Betalingsformer

På Coolshop.dk kan man betale med følgende:

  • Dankort
  • VISA
  • Mastercard
  • Mastercard Debit
  • Maestro
  • VISA Electron

Desuden kan du overføre penge ved bankoverførsel: Nordea e-Payment og Danske Netbetaling. Coolshop sælger desuden til offentlige institutioner, og modtager EAN betaling.

Coolshop rabatkode

Her på siden kan du finde Coolshop rabatkoder med forskellige rabatter skræddersyet til dig. Der er en Coolshop rabatkode der giver gratis fragt og andre gange er der en der giver dig rabat på alt hvad du køber. Husk at en Coolshop rabatkode kan udløbe så du skal skynde dig at handle mens rabatkoden er gyldig.