Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Danlotto rabatkode 2017

Hos Danlotto kan du spille med i alle de statskontrollerede spil herunder Lotto & Eurojavkpot.

https://www.danlotto.com/

Aktive Danlotto rabatkoder og tilbud

Ny Danlotto rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Danlotto rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Danlotto´s tilbudsside her:

Direkte link til Danlotto's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Danlotto rabatkoder 2017

Butikken

DanLotto er en webbasseret portal for lotterier, der gør det nemt for folk i hele verden at få adgang til at spille. DanLotto varetager udelukkede lotterier, der er kontrolleret af staten.

DanLotto har pt. primært fokus på at tilbyde nem og hurtigt adgang til at spille lotto, men de arbejder på at udvide sortimentet af spil.

Sortiment

DanLotto udbyder tre forskellige slags lotterier: onsdagslotto, almindelig lotto og eurojackpot, der hver især har følgende forskellige systemer (muligheder):

  • Onsdagslotto: system 5, lynlotto og udfyld selv
  • Lotto: system 6, statistik 10, lynlotto, system 7-9-13 og udfyld selv
  • Eurojackpot: lucky star, system 4, statistik 9, lyn, og række

Ifølge DanLotto selv skulle der være mange fordele forbundet med at være bruger hos dem. Der skulle bl.a. være større mulighed for at vinde første præmien, man har selv mulighed for at vælge sine tal og med deres online portal slipper du for at købe en Lotto kupon.

Retur og fortrydelsesret

DanLotto yder ikke nogen retur og fortrydelsesret, da de leverer en service og dermed ikke kan returnere denne.

Betalingsformer

Som DanLotto bruger har du mulighed for at betale med MasterCard og Visa kort. Betaling for medlemsskabet hæves en gang om måneden via dit betalingskort.

Skulle du være så heldig at vinde, vil pengene blive sat direkte ind på din bankkonto og DanLotto tjekker automatisk om du har vundet.

DanLotto rabatkoder

Vil du have muligheden for at få endnu flere penge mellem hænderne? Så hold øje med siden her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig ajour med DanLotto rabatkoderne. Det kan oven i købet være, at du er så heldig at vinde en af lotterierne, når du benytter en af rabatkoderne.