Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Dansmoke rabatkode 2017

Vil du gerne holde op med at ryge, eller blot skære ned i forbruget af tobakscigaretter? SE OG HØR SAVER giver dig nu mulighed for at spare masser af penge på dit rygestop. Med en af vores eksklusive DanSmoke rabatkode eller DanSmoke tilbud, giver vi dig nu endnu bedre chancer for at komme af med en af livets dårlige vaner.

http://www.dansmoke.dk

Aktive Dansmoke rabatkoder og tilbud

Ny Dansmoke rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Dansmoke rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Dansmoke´s tilbudsside her:

Direkte link til Dansmoke's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Dansmoke rabatkoder 2017

Butikken

DanSmoke eksisterer som en online butik med hovedsædet placeret i Storbritannien. Hos Dansmoke får man den bedste e-cigaret med nikotin, og er et ideelt middel til at nedtrappe ens tobaksforbrug. DanSmokes e-cigaret er så virkningsfuld, at den har en succesrate på 92 %, hvilket gør det til et sikkert produkt at anvende i forbindelse med sin nedtrapning af tobaksforbrug. Her på SE OG HØR SAVER kan du finde en eksklusiv DanSmoke rabatkode, som kan give dig store besparelser på dit rygestop.

Sortiment

DanSmoke råder over et bredt sortiment af produkter, som giver dig mulighed for at sammensætte en løsning, der er tilpasset dine behov. Det sikrer en større garanti for rygestop, da du dermed selv er en aktiv del af dit rygestop. Alle produkterne er naturligvis sikkerhedsgodkendt og overholder alle EU-standarder.

Rygestopgaranti

DanSmoke tror på deres koncept, og har derfor det de kalder en rygestopgaranti. De lover dig som kunde, at hvis du ikke er stoppet med at ryge tobakscigaretter indenfor 12 måneder, så får du alle dine penge igen. Du har altså intet at tabe ved at prøve dette rygestoptilbud, og med SE OG HØR SAVER`s eksklusive rabatkoder og tilbud til DanSmoke bliver det nu endnu billigere at kvitte smøgerne.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos DanSmoke har du naturligvis 14 dages returret på dine bestilte varer i webshoppen samt på startpakken i leveringsservice. Du skal være opmærksom på, at du senest inden 2 uger fra modtagelsen af din bestilling skal returnere produktet i uåbnet ubrugt og fuldstændig salgbar tilstand. Dette gælder også indpakningen af varen.

Levering

Hos DanSmoke er du sikret en nem og sikker levering. Vi tilbyder alle vores kunder en komplet pakke med 25 nye filtre af din favorit smagsvariant for kun 607 kr. inkl. levering hver måned. Det er et fantastisk tilbud som sikrer, at du aldrig skal være nervøs for at stå tilbage med en enkelt e-cigaret ved hånden midt i måneden. DanSmoke leveringsservice klarer det hele for dig, og det kan naturligvis sættes på midlertidig pause eller stoppes. DanSmoke anbefaler at du tilmelder dig DanSmoke leveringsservice, da du sparer hele 396 kr. på dine filtre hver eneste måned. Leveringstiden er afhængig af leveringstiderne i Danmark, men varierer typisk mellem 5-8 hverdage. Der skal tages forbehold for forsinkelser i travle perioder hos postvæsnet. Har du dog ikke modtaget din pakke inden for 10 hverdage efter afsendelsen, bør du kontakte kundeservice hos DanSmoke.

DanSmoke rabatkode

Her på SE OG HØR SAVER kan du finde en Dansmoke rabatkode, som du kan anvende i forbindelse med et køb i deres webshop. Du vil kunne finde eksklusive rabatter med tiden, hvorfor det er værd at holde øje med. Skynd dig at få glæde af vores fordelagtige DanSmoke tilbud inden rabatkoden udløber. Du kan også tilmelde dig SE OG HØR SAVER`S nyhedsbrev og få rabatkoder tilsendt direkte til din mail.