Dekoria: gratis stofprøve
4.63 (92.59%)
50 votes
Butik RSS

Dekoria rabatkode 2017

Dekoria er et af Nordens førende selskaber når det kommer til indretnings tekstiler. Hos Dekoria finder du alt hvad du mangler indenfor tekstiler til hjemmet, kontoret eller et helt tredje sted. Med en eksklusiv Dekoria rabatkode kan du være sikker på at få de absolut bedste priser på dine tekstiler. Abonner på vores nyhedsbrev så får du automatisk besked hvergang der er en ny Dekoria rabatkode her på SE OG HØR SAVER.

http://www.dekoria.dk

Aktive Dekoria rabatkoder og tilbud

Dekoria: gratis stofprøve

Bestil gratis stofprøver hos Dekoria i din jagt på de rette gardiner eller nyt møbelbetræk... mere ››

Dekoria rabatkoder 2017

I over 15 år har Dekoria produceret individuelle kombinationer af tekstiler til både private samt til hoteller og restauranter i hele Europa. Produkterne bliver fremstillet på én af Europas største tekstilfabrikker med højteknologiske computerstyrede maskiner. De har omkring 150 dygtige medarbejdere ansat, som hver især sørger for en høj kvalitet og hurtig levering. Hvis du er i besiddelse af Dekoria rabatkoder, kan du spare penge, når du shopper hos dem. Hold øje med rabatterne her på siden, da de ændres løbende.

Sortiment

Dekoria forhandler tekstiler, gardiner, puder, sengetæpper, plaider, håndklæder, fleecetæpper til børn, krammepuder, sengegavl, pudebetræk, bordduge, dækservietter, hynder og meget mere. Dekoria er en af de butikker, som man må besøge og når man er på deres side, kan det være svært at slippe den igen. Pludselig er det som om, man mangler en masse ting til sit hjem. Det beskriver så udmærket, at der ikke blot er tale om en netbutik, der sælger tekstiler, men også en butik, der giver én lyst til at dekorere, forny og designe sit hjem.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på standardprodukter. Såfremt du skriftligt inden for 14 dage meddeler dem, at du vil benytte returretten, kan du få yderligere 14 dage til at sende varen. 

Levering

Dekoria ekspederer din ordre hurtigst muligt. Leveringstiden er ca. 3 uger. 

Betalingsformer

Betaling i webshoppen sker med betalings-/kreditkort, EAN kode (kun for institutioner) eller ViaBill faktura. Du kan bruge følgende betalingskort i shoppen: Dankort, eDankort, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB. Som betalingssystem benyttes Quickpay, som er krypteret igennem PBS.

ViaBill Faktura

ViaBill giver dig mulighed for at købe varer op til kr. 2.000 og dele betalingen op i rater. Det er fuldstændig rentefrit. Hver måned betaler du som udgangspunkt et lavt minimumsbeløb. Men du kan til enhver tid vælge at betale et højere beløb eller hele det samlede restbeløb. Det er en fantastisk mulighed for dig, som ikke har mulighed for at trække så store beløb ud af din månedsløn. På den måde har Dekoria sørget for, at vi alle kan være med og nyde godt af deres fantastiske varer. 

Dekoria rabatkode

På SE OG HØR SAVER med eksklusive rabatkoder & deals, kan du ofte finde en Dekoria rabatkode, der passer perfekt til dine behov. Det kan fx være Dekoria rabatkoder, hvor du kan spare penge eller få procenter af dine indkøb. Tilmeld dig vores Facebook side og abonner på vores nyhedsbrev så går du aldrig glip af en god Dekoria rabatkode.