Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Dyrefoder rabatkode 2017

Hos Dyrefoder finder du foder til alle hunde og katte racer. Dyrefoder leverer dyrefoder i en høj kvalitet men samtidig til en fornuftig pris og med stor mængderabat. Dyrefoder har et varieret udvalg af foder til hunde og katte, og de forhandler mærkerne Sibirius, Tundra, Chicopee, Essential Foods, Olivers Petfood samt Kingsmoor. Skynd dig og køb på Dyrefoder.dk så sikrer du dig den absolut laveste pris på varen.

https://www.dyrefoder.dk/

Aktive Dyrefoder rabatkoder og tilbud

Ny Dyrefoder rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Dyrefoder rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Dyrefoder´s tilbudsside her:

Direkte link til Dyrefoder's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Dyrefoder med kvalitet

Dyrefoder er en dansk virksomhed fra 2014, der fra webshoppen Dyrefoder.dk forhandler dyrefoder til hunde og katte af alle racer. Dyrefoder har kun et centrallager, hvorfra man dagligt afsender alle de modtagne ordrer, men ingen Dyrefoder har ingen fysisk butik, så al handel foregår via webshoppen.  På denne måde holdes udgifterne nede på et minimum, hvilket giver yderst konkurrencedygtige priser. Konceptet er at levere dyrefoder i en høj kvalitet men samtidig til en fornuftig pris og med stor mængderabat.

Dyrefoder’s sortiment

Dyrefoder har et varieret udvalg af foder til hunde og katte, og man forhandler mærkerne Sibirius, Tundra, Chicopee, Essential Foods, Olivers Petfood samt Kingsmoor. Det er yderst nemt og hurtigt at handle dyrefoder på webshoppen, da der er et tilstrækkeligt stort udvalg af mærker, der dækker alle typer katte og hunde indenfor alle aldersgrupper. Det er meget overskueligt at finde passende dyrefoder til sin hund eller kat, da man har strategiske valgmuligheder i venstre side af hjemmesiden, hvor man vælger dyrets alder, eventuelle allergier, størrelse på dyrefoderpakken, størrelser på foderpillerne samt typen af anvendt kød i foderet.

Retur og fortrydelsesret

Alle kunder har i henhold til Købeloven 14 dages fri fortrydelsesret, så man i denne periode fra modtagelsesdatoen kan returnere varen og få hele beløbet retur inkl. Forsendelsesomkostningerne, og der kræves blot, at varen er uåbnet og i samme stand som oprindeligt ved afsendelsen.

Levering

Alle ordrer fremsendes med fragtfirmaerne GLS eller Post Danmark, og ordrerne afsendes allerede samme dag, såfremt ordren er modtaget inden kl. 14, så leveringstiden er normalt på 1-2 dage fra bestillingsdato. Dyrefoder opkræver ingen betalingsgebyrer og andre gebyrer, men man opkræves blot fragtfirmaets normale takst på fragt dog maksimum 40 kr., og hvis man bestiller for mere end 600 kr., så sendes hele leverancen endda fragtfrit.

Betalingsformer

Du kan betale den afgivne bestilling med ét af disse kreditkort: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro eller American Express, men desuden er det også muligt at anvende Bitcoins, Paii samt MobilePay.

 

Dyrefoder.dk rabatkoder

Man bør altid holde sig orienteret om de nyeste Dyrefoder rabatkoder, som fremgår her på siden eller på Se & Hør Savers nyhedsbrev, som man kan tilmelde sig, så man ikke fremover går glip af Dyrefoder rabatkoder. Med en rabatkode sikrer man sig yderligere rabat på de i forvejen lave priser på webshoppen, så derved sikrer man sig den absolut laveste pris på varen.