10% rabat : boligudstyr
4.6 (92%)
46 votes
Butik RSS

Ejershoppen rabatkode 2017

Ejershoppen er en webshop udviklet i samarbejde mellem sommerhusejere og sommerhusbureauer. Ideen er at sikre at sommerhusejere og husejere får adgang til en fælles platform til indkøb af udstyr, tilbehør, service, spil, rengøringsprodukter osv. Med en Ejershoppen rabatkode kan du nu få endnu flere fordele når du køber ind til dit sommerhus. Tilmeld dig også vores Facebook side og nyhedsbrev så får du besked med det samme når der er en ny Ejershoppen rabatkode tilgængelig.

http://ejershoppen.dk/

Aktive Ejershoppen rabatkoder og tilbud

10% rabat : boligudstyr

Lige nu 10 % rabat på alt indenfor isenkram og boligudstyr til bl.a. ferieboligejere, sommerhusejere og udlejningsbureauer.... mere ››

Ejershoppen rabatkoder 2017

Ejershoppen.dk er udviklet i et samarbejde mellem sommerhusejere og sommerhusbureau. Med Ejershoppen.dk kan servicemedarbejdere og husejere sammen få adgang til en fælles platform, hvor begge parter får sikkerhed for, at de rigtige varer indkøbes til den rigtige pris, farve og mærke. Hos Ejershoppen.dk kan du finde de mest almindelig anvendte varer. Udover at købe ting til sommerhuset, kan mange af tingene ovenikøbet anvendes i dit private hjem. Så om du er til sommerhus eller sommerhus stil i hjemmet, så er Ejershoppen.dk nok noget for dig. Hvis du ovenikøbet er i besiddelse af Ejershoppen rabatkoder, kan du spare mange penge, når du shopper hos dem.

Sortiment

Ejershoppen.dk forhandler alt til sommerhuset, fx grill, udeartikler, støvsugerposer, elpærer, rengøringsartikler, Lego, spil, personlig pleje, julepynt, køkkenting, ting til bad og toilet og meget mere.

Returforsendelse

Du kan sende din vare retur i op til 14 dage efter modtagelsen og få returneret varens pris ekskl. Fragtomkostninger.

Levering

Som noget helt unikt, som ikke opleves mange andre steder har de lavet en aftale med dit sommerhusbureau, der indebærer, at varerne kan leveres på bureauets adresse, hvorefter de sørger for, at varerne kommer på plads i dit sommerhus. Meget nemmere bliver det vist ikke! Desuden kan du få leveret GLS. Du kan enten vælge at få dine vare leveret i en pakkeshop eller hjemme hos dig selv. Din bestilling bliver leveret inden for 8 hverdage.

Betalingsformer

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, eDankort, VISA Electron, JCB cards American Express. 

Ejershoppen rabatkode

På SE OG HØR SAVER med eksklusive rabatkoder & deals, kan du ofte finde Ejershoppen rabatkoder, der passer til dine behov. Det kan fx være en Ejershoppen rabatkode, hvor du kan spare penge eller få procenter af dine indkøb. Følg os på Facebook eller tilmeld dig nyhedsbrevet, så er du sikker på at få besked, når der kommer en ny Ejershoppen rabatkode her på siden.