Spar op til 50% hos Emanuels
4.83 (96.55%)
28 votes
Butik RSS

Emanuels rabatkode 2017

Emanuels har et bredt udvalg af eksklusive møbler og boligindretning. Forretningen går i høj grad op i det miljørigtige og vejleder derfor kunderne grundigt i behandlingen af møbler både før og efter køb. Vil du være en del af Emanuels grønne bølge, kan du nu helt eksklusivt finde Emanuels rabatkoder her på SE OG HØR SAVER, som kan giver dig en rigtig god besparelse på dit næste grønne køb.

http://www.emanuels.dk

Aktive Emanuels rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% hos Emanuels

Spar op til 50% på interiør, designermøbler og økologisk tøj fra Emanuels... mere ››

Emanuels rabatkoder 2017

Butikken

Emanuels er en e-mærket online butik, hvilket blandt andet betyder at butikken er godkendt og kontrolleret, så du er i sikre hænder, når du handler. Hos Emanuels finder du lækre designermøbler, mode til både mænd og kvinder, samt ting til boligen. Helt særligt ved butikken, er den grønne drift, som vægtes meget højt, og grundet dette har Emanuels indført en række tiltag, for at fremme bæredygtigt forbrug, der blandt andet indebærer et papirløst-kontor, forsendelser i miljøbevidst emballage og CO2 neutral strøm.

Sortiment

Hos Emanuels finder du en række populære brands som fx We:Do:Wood, Richard Nicoll, The Natural Fibre Co, by Klip Klap, Mater Design, W:Form, Urban Favorites, Luva Huva samt mange flere. Du finder forskellige produkter, herunder er blandt andet tøj til mænd, kvindemode, møbler til hjemmet osv. Alle mærker har én ting tilfælles, nemlig at de støtter Emanuels vision om den grønne drift og det giver en særlig kombination specielle mærker, hvor man benytter sig af et minimum af kemikalier, så Emanuels kan opfylde visionen, om at unødvendigt forbrug reduceres til gavn for miljøet.

Levering

Købte produkter afsendes oftest efter blot 1-2 dage medmindre andet er anført. Bid her mærke i, at varerne afsendes inden for 1-2 dage og ikke leveres, leveringstiden vil være forskellig. Ved ordrer på mindre end 500 kroner er leveringsomkostningerne på små 50 kr., og på ordrer over 500 kroner er leveringen gratis og der er dermed ingen leveringsomkostninger for dig. Vær dog opmærksom på, at Emanuels tilbud på møbelvarer vil blive pålagt 100 kroner i fragt. Ved eventuelle spørgsmål, står du fx og er i tvivl om du har benyttet dig af Emanuels tilbud på møbler og derfor skal betale 100 kroner i fragt, er personalet hos Emanuels klar til at besvare dine spørgsmål døgnet rundt.

Retur og fortrydelsesret

Der ydes to ugers fortrydelsesret fra dagen du modtager dine købte produkter hos Emanuels. Dog skal du selv dække omkostninger ved returneringen af dine varer, medmindre det er møbler, da Emanuels her tilbyder at betale returfragten. Sker det, at du fortryder dit køb, vil du blive refunderet indenfor højest to uger efter Emanuels har fået besked om, at du har benyttet dig af fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten vil være den samme uanset om du har benyttet dig af Emanuels tilbud eller Emanuels rabatkoder, hvis ikke andet er angivet ud fra det købte produkt.

Betalingsformer

Du kan benytte dig af kreditkort, der er udstedt af dansk myndighed som betalingsform helt uden gebyrer, derudover kan du også benytte dig af kreditkort, der er udstedt udenfor Danmark mod et mindre gebyr. Betalingsformer samt gebyrer vil være det samme uanset om du har benyttet dig af diverse Emanuels tilbud på siden, medmindre andet er angivet.

Emanuels rabatkoder

Emanuels tilbud finder du i mange forskellige arter, du finder Emanuels tilbud på møbler, tøj mm., men hvis det du ønsker nu ikke er på tilbud, kan Emanuels rabatkoder være vejen frem. Emanuels rabatkoder finder du her på SE OG HØR SAVER, dette kan fx være rabatkoder, så du får gratis fragt eller procenter på Emanuels varer og på den måde kan få Emanuels tilbud på lige præcis det du ønsker, mens du støtter den grønne drift hos Emanuels. Tilmeld dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev og vær altid den første til at modtage rabatkoder og tilbud.