Tilbud hos erik sørensen vin
4.59 (91.8%)
56 votes
Butik RSS

Erik Sørensen Vin rabatkode 2017

Erik Sørensen Vin er både kendt og elsket af mange danskere på grund af den helt eminente vinkvalitet og gode kundeservice. Skal du holde fest eller elsker du bare vin så tjek Erik Sørensen Vins webshop og få endnu bedre priser end du plejer. Med en Erik Sørensen Vin rabatkode kan du få store fordele når du handler vin. Husk også at tilmelde dig vores facebook side og nyhedsbrev så bliver du automatisk opdateret om nye tilbud.

http://www.eriksorensenvin.dk/

Aktive Erik Sørensen Vin rabatkoder og tilbud

Tilbud hos erik sørensen vin

Se de nyeste tilbud på vine til enhver lejlighed.... mere ››

Kategori:

Tags

Erik Sørensen Vin rabatkoder 2017

Man kan handle god vin hos Erik Sørensen Vin, som har 3 butikker beliggende i København K, Hellerup samt i Hillerød. Men alle andre i Danmark kan nu også nemt og enkelt handle hos Erik Sørensen Vin, idet man kan finde alle deres varer på webshoppen på Eriksorensenvin.dk. Erik Sørensen Vin har siden 1956 importeret kvalitetsvine fra en lang række af verdens mest eftertragtede vinproducenter. Langvarigt samarbejde, stor ekspertise og direkte import er din garanti for høj kvalitet og gode priser. Når du vælger at handle hos Erik Sørensen Vin, får du en aktiv samarbejdspartner i stedet for en normal vinleverandør. Siden vi åbnede vores første butik, har vi oparbejdet et ry hos verdens bedste og mest kendte vingårde for at være en af de mest attraktive samarbejdspartnere, der findes i Danmark. Hos Erik Sørensen vin importerer vi alle vores vine direkte fra vinproducenterne med eksklusivitet på det danske marked. Dermed springer vi et fordyrende mellemled over, hvilket kommer vore kunder til gode i form af lavere priser på vores vine. Med vores direkte kontakt til vinproducenterne har vi endda rig mulighed for at opfylde evt. specielle ønsker, der strækker sig ud over vores standardsortiment.

Sortiment

Erik Sørensen Vin har en stor og velassorteret webshop med alle mulige vine fra hele verden. Hos Erik Sørensen Vin forstår vi vigtigheden af et kontinuerligt sortiment. Vores dygtige indkøbsteam sørger for, at vi stort set aldrig løber tør for vine, der bruges på det daglige vinkort, og vi bestræber os på at advare om årgangsskift, så snart vi er bekendt med dette. Erik Sørensen Vin har et imponerende varieret sortiment at vælge imellem. En kendt vin på et vinkort kan være med til at skabe god omtale for en restaurant. Det er derfor ikke tilfældigt, at top-producenter som Zind Humbrecht (Alsace), Francois Raveneau (Chablis), Bouchard Père et Fils (Bourgogne), Armand Rousseau (Bourgogne), Henri Bonneau (Châteauneuf-du-Pape), Quintarelli (Veneto), Jacquesson (Champagne) og mange flere, er en del af vores sortiment. Disse fremragende producenter kombineret med en lang række mindre kendte men stadig fremragende producenter danner vort sortiment, som vi er særdeles stolte af.

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til Erik Sørensen Vin indenfor 14 dage og få alle dine penge igen. Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Vi tilbagefører pengene til det betalingskort, som du anvendte ved købet.

Hurtig og eventuel gratis forsendelse

Erik Sørensen Vin leverer varerne enten med egen chauffør, Danske Fragtmænd eller med Vingaloppen. Leveringstiden er 1-4 hverdage. Vi leverer overalt i Danmark dog ikke til Grønland, Færøerne eller udlandet. For at få dine varer leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Hvis du selv afhenter dine varer i en af vores butikker, betaler du selvfølgelig ikke fragt. Ved køb under 24 flasker skal man betale 75 kr. i fragt, men alle ordrer på 24 flasker eller mere leveres fragtfrit. Man skal desuden være fyldt 18 år for at kunne købe vin hos Erik Sørensen Vin.

Betalingsformer

Hos Erik Sørensens Vin kan du betale med alle større typer kreditkort, men ved visse betalingskort pålægges der et mindre betalingsgebyr:

Dankort (intet gebyr)

Visa Dankort (intet gebyr)

Mastercard (Dansk udstedt: 1,25% gebyr. Ellers 3,75% gebyr)

Diners (Dansk udstedt: 1,25% gebyr. Ellers 3,75% gebyr)

American Express (Dansk udstedt: 1,25% gebyr. Ellers 3,75% gebyr)

Erik Sørensens Vin lægger meget vægt på at det skal være nemt og hurtigt at bestille vin via deres webshop.

Erik Sørensen Vin rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nye eksklusive Erik Sørensen Vin rabatkoder. Med en Erik Sørensen Vin rabatkode får du masser af fordele, når du køber vin online i webshoppen, idet du får rabat på dit varekøb. Størrelsen af denne rabat afhænger af, hvilken periode du har modtaget din rabatkode i, så derfor bør du holde øje med vores hjemmeside, hvor vi altid har opdateret denne med de nyeste og mest aktuelle rabatkoder fra Erik Sørensen Vin webshoppen. Desuden kan det være en god idé at tilmelde sig vores Facebook side eller nyhedsbrev, da du herved fremover aldrig går glip af en god Erik Sørensen Vin rabatkode.