FDM Travel: rejsetilbud
4.58 (91.53%)
27 votes
Butik RSS

FDM travel rabatkode 2017

Hvad enten du vil på kør-selv-ferie, storbyferie, oplevelsesferie og meget andet, så sammensætter FDM travel din rejse så oplevelsen bliver unik. Skal du ud og rejse, skal du ikke snyde dig selv for et besøg på FDM travel´s hjemmeside.

http://www.fdm-travel.dk/

Aktive FDM travel rabatkoder og tilbud

FDM Travel: rejsetilbud

Find dine rejsetilbud hos FDM Travel blandt deres ugentlige aktuelle tilbudsrejser... mere ››

FDM Travel rabatkoder 2017

Butikken

FDM Travel er et dansk rejseselskab, der tilbyder rejser både inden- og udenfor Danmarks grænser. Selskabet (FDM Travel) er ejet af forbrugerorganisationen Forende Danske Motorejere (FDM), der blev grundlagt i år 1950. Du behøver ikke at være medlem af FDM for at booke din rejse hos dem. Når du bestiller en rejse gennem FDM kan du både gøre det selv via deres hjemmeside eller få en af FDM’s guider til at sammensætte den perfekte rejse for dig ud fra de behov og ønsker du har.

Sortiment

FDM Travel udbyder rejser til de fleste lande i Europa herunder bl.a. Spanien, Frankrig, Italien, Slovenien, Ungarn, Litauen, Kroatien, Island og Storbritannien. Derudover har FDM Travel også en række mere eksotiske rejsemål så som Bali, Malaysia, Dubai, Israel, Sri Lanka, Mexico og Japan. Så uanset om du ønsker at blive indenfor Europas grænser eller om du vil længere væk såsom til Asien, USA eller Sydamerika, så kan FDM Travel hjælpe dig på vej med deres store udbud af spændende rejser. FDM Travel tilbyder bl.a. krydstogter, rundrejser med guide, ferieboliger i Europa, kør-selv-rejser i fx Canada eller USA og storbyferier. Charter, oplevelsesferie, storby osv. FDM Travel har det hele.

Retur og fortrydelsesret

FDM Travel har forskellige handelsbetingelser for de forskellige rejsemål. Alle betingelserne kan findes på deres hjemmeside under handelsbetingelser, hvor de forskellige destinationer er repræsenteret. Det er desuden muligt at bestille en afbestillingsforsikring igennem FDM Travel, hvis du af uventede årsager bliver nødsaget til at afbestille din rejse.

Reklamation i forbindelse med rejsen skal desuden indberettes senest 6 måneder efter rejsen.

Betalingsformer

Når du handler hos FDM Travel kan du betale med følgende kort:

  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • Visa
  • Dankort
  • Mastercard/Eurocard
  • American Express

Bemærk dog at kortet skal være dansk eller nordisk udfærdiget for at du kan betale med det.

FDM Travel rabatkoder

Næste gang du vil handle online hos FDM Travel kan du benytte en af denne sides rabatkoder for at sikre dig den bedste pris på din drømmerejse og få gode rabatter på dine rejser.

En rabatkode hos FDM Travel kunne for eksempel spar 10% på din rejse, hvis du rejser i en bestemt periode. Så skynd dig ind og gør et godt køb med FDM Travel rabatkoder.