FitForMe: gratis startpakke
5 (100%)
59 votes
Butik RSS

fitforme rabatkode 2017

FitForMe hjælper dig, der har gennemgået en fedmeoperation, med at sammensætte de helt rigtige kosttilskud. Du får derfor en unik sammensætning af vitaminer og mineraler, der passer til dig behov og din operation. Deres kosttilskud er baseret på videnskabelige studier og artikler og tilpasset herefter. Brug en FitForMe rabatkode eller FitForMe tilbud fra SE OG HØR SAVER og opnå store besparelser.

http://www.fitforme.dk

Aktive fitforme rabatkoder og tilbud

FitForMe: gratis startpakke

Suppler dit indtag af vitaminer og mineraler, med FitForMe's startpakke med multivitaminer, som du får helt gratis i to uger... mere ››

fitforme rabatkoder 2017

FitForMe Tilbud på kosttilskud

FitForMe sætter dine behov i centrum, så du kan få de vitaminer og mineraler, der er tilpasset dig. Gennem et unikt kosttilskud får du alt det, du behøver efter din fedmeoperation. Du skal derfor kun lede et sted efter dit kosttilskud. Og har du brug for rådgivning, kan du kontakte dem på mail eller telefon.

Hos FitForMe er det vigtigt for dem, at du får de vitaminer og mineraler, der er essentielle for din krop efter en fedmeoperation. Og med kosttilskuddene, de tilbyder dig, kan du holde dig sund. Benyt dig af en FitForMe rabatkode og få de vitaminer og mineraler, der passer til din situation.

Sortiment

Hos FitForMe finder du unikke kosttilskud, der passer til den operation, der har fået. Har du fået gastric banding eller gastric sleeve, tilbyder de kosttilskudet WLS Optimun. Brug din FitForMe rabatkode, så du kan få et FitForMe tilbud på dit produkt. Har du fået foretaget en gastric bypass, har en duodenal switch eller en biliopancreatic diversion, anbefaler de WLS Forte som det bedste multivitamin kosttilskud.

Udover disse unikt sammensatte kosttilskud tilbyder de bl.a. også Fiber Complex, der er gode for dine tarme. Pure Whey-protein genopbygger og styrke din muskulatur. Ferro Optimum er et godt produkt mod muskeltræthed og Omega-3, der er slik for dit hjerte og din hjerne. Kalk er også meget vigtigt, og det får du med Calcium Plus. Med en FitForMe rabatkode kan du få fingrene i disse essentielle kosttilskud nemt og bekvemt.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb eller vil du bytte det til et andet produkt, skal du blot returnere dine varer indenfor 2 uger. Det eneste du skal gøre er at kontakte kundeservice indenfor 2 uger og fortælle dem, at du ønsker at sende dit køb retur.

Dine varer skal selvfølgelig sende tilbage i ubrudt og ubeskadiget emballage. Og du betaler selv for fragten.

Levering

FitForMe bruger PostNL og Post Danmark til at sende dine varer. Er der forsinkelser, der skyldes PostNL eller Post Danmark, er de naturligvis ikke ansvarlige for dette.

De afsender dit køb inden for 30 dage. Hvis din bestilling ikke er på lageret eller af andre grunde ikke kan leveres til tiden, får du besked herom.

Betalingsformer

For at gøre brug af din FitForMe rabatkode og betale for dit FitForMe tilbud kan du benytte følgende betalingsmetoder:

Paypal, Mastercard, Visa og Dankort.

FitForMe skal modtage din betaling seneste 5 dage efter din bestilling.

FitForMe rabatkode

SE OG HØR SAVER tilbyder altid de nyeste FitForMe rabatkoder og tilbud, som kan give rigtig gode besparelser. En FitForMe rabatkode giver dig mulighed for skønne FitForMe tilbud på de kosttilskud, du skal bruge efter din fedmeoperation. FitForMe sammensætter de vitaminer og mineraler til lige netop din operation. Gå ikke glip af disse fantastiske FitForMe tilbud.