GOODIEBOX – pris 169,- værdi for over 550,-
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Goodiebox rabatkode 2017

Goodiebox.dk tilbyder en månedlig levering af specielle produkter, der er udvalgt blandt de meste populære, innovative, trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte.

http://www.goodiebox.dk

Aktive Goodiebox rabatkoder og tilbud

GOODIEBOX – pris 169,- værdi for over 550,-

Tilmeld dig GOODIEBOX og modtag hver måned en lækker GOODIEBOX med 5-7 beautyprodukter for kun 167 kr. Værdien af produkterne i din GOODIEBOX er altid på over 550 kr. og dermed mere end den pris, du b... mere ››

Kategori:

Tags

28. februar 2019

Sparetip! Giv gave og spar op til 70%

Gå til Goodiebox siden og klik på menupunktet "giv som gave" Så kan du vælge mellem forskellige boxe og opnå store rabatter. F.eks. LIMITED EDITION: NAOBAY Værdi: 402 kr - Pris: 169!... mere ››

Goodiebox rabatkoder 2017

Butikken

Goodiebox er et dansk koncept, hvorved du kan modtage en såkaldt goodiebox en gang om måneden indeholdende fire fem kosmetik, hud- og hårplejeprodukter eller parfumer. Produkterne er særligt udvalgt blandt de mest trendy og populære produkter på markedet. Goodiebox giver dig altså mulighed for at få en smagsprøve på nogle af de bedste, nyeste og mest omtalte produkter. Konceptet gør det nemt og hurtigt for dig at holde dig opdateret inden for et kæmpe univers af kosmetik og plejeprodukter, da du blot får tilsendt boksen en gang om måneden, når du har tilmeldt dig.

Goodiebox har med deres lidt ukontroversielle strategi højt fokus på at yde den bedste kundeservice til deres goodiebox kunder. Goodiebox fører nemlig mottoet ’NO TO BITCHING’, der forsøger at gøre op med de traditionelle metoder og skabe kundeservice på deres egen måde. Derudover handler det om at se på det positive frem for det negative og nyde livets glæder i stedet for at ’bitche’ over dem.

Sortiment

Du skal oprette en skønhedsprofil, når du bestiller en Goodiebox og produkterne vil dermed efter bedste evne blive tilpasset dine behov, herunder hud- og hårtype, køn og alder. Produkterne du modtager kan være alt fra shampoo og balsam til mascara, øjenskygge, renseprodukter, læbestift, ansigtscreme, bodylotion og parfume.

Retur og fortrydelsesret

Du har to ugers fuld retur og fortrydelsesret fra den dag du modtager din Goodiebox. Du skal selv betale for returportoen og sørge for at produkterne sendes tilbage uåbnet og i samme tilstand som ved modtagelsen.

Levering

Leveringen tager omkring fem arbejdsdage og Goodieboxen afsendes som regel i midten af måneden. Selve leveringsprisen er inkluderet i den månedlige pris. Der er altså ingen ekstra omkostninger i forbindelse med leveringen af din Goodiebox.

Betalingsformer

Med et Goodiebox abonnement kan du betale med dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Goodieboxen koster 139 kroner pr. måned inklusiv fragt.

Goodiebox rabatkoder

Hvis du har en passion for kosmetik og hudplejeprodukter eller blot ønsker at forkæle din mor, veninde eller kæreste med en lække Goodiebox, så hold øje med siden her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig ajourført med de seneste rabatkoder. Med en Goodiebox rabatkode kan du gøre det bedste kup og spare en masse penge på dit køb.