GreenSmoke: spar 50%
4.69 (93.83%)
38 votes
Butik RSS

GreenSmoke rabatkode 2017

GreenSmoke er et nyt, spændende alternativ til traditionelle cigaretter og tilbyder en enestående rygeoplevelse. E-cigaretter har mange fordele sammenlignet med almindelig cigaretter, da de både er mere miljøvenlige for dine omgivelser og fri for lugtgener og du skal hverken tænke på aske, røg eller skodder. På deres hjemmeside har de alt du behøver til din e-cigaret i form af patroner, batterier, opladere og andet tilbehør. Kunne du tænke dig at prøve e-cigaretten kan du nemt kommer i gang med deres starter kit. Kombinerer du dit næste køb hos dem med en GreenSmoke rabatkode kan du få endnu mere e-cigaret for pengene. Vil du ikke gå glip af flere GreenSmoke tilbud, så husk at hold dig opdateret på denne side. For GreenSmoke tilbud direkte i din indbakke, så kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev.Kvalitets e-cigaretter og tilbehør.

http://www.greensmoke.dk/

Aktive GreenSmoke rabatkoder og tilbud

GreenSmoke: spar 50%

Få 50% rabat lige nu på GreenSmoke's Summer Delight pakke, hvor der også er inkluderet et gratis produkt... mere ››

GreenSmoke rabatkoder 2017

GreenSmoke tilbyder enestående rygeoplevelser med deres e-cigaretter som ikke kun er billigere, men også et bedre alternativ til almindelig cigaretter. GreenSmoke er nem at bruge og vedligeholde og kan bruges næsten alle steder. Du slipper for dårligt lugt i håret og tøjet og skåner dine omgivelser. Med en af vores GreenSmoke rabatkoder kan du spare endnu mere på e-cigaretter eller tilbehør dertil. Løbende GreenSmoke tilbud vil blive vist på denne side, og for at få GreenSmoke rabatkoder direkte i din indbakke, kan du skrive dig op til vores nyhedsmail.

Butikken

GreenSmoke er et nyt, spændende alternativ til traditionelle cigaretter. GreenSmoke er en elektronisk cigaret og ser ud og føles som en almindelig cigaret der kører på et genopladeligt batteri, som ikke skal tændes. Når du bruger e-cigaret suger du nikotin eller aromastoffer ind i form af damp som ligner røg men frembringer ingen aske. GreenSmokes e-cigaretter er videnskabeligt undersøgt til rygestop og er ikke brandfarlige. Alle deres kits leveres gratis og er du ikke tilfreds med dit køb har du 30 dages pengene-tilbage garanti.

Sortiment

GreenSmoke tilbyder alt inden for forskellige e-cigaret kits, patroner, batterier og opladere. Benytter du en af vores GreenSmoke rabatkoder kan du nu få endnu mere e-cigaret for pengene.

Retur og fortrydelsesret

Er du ikke tilfreds med din vare og gerne vil returnere kan du altid returnere uden spørgsmål senest 14 dage efter modtagelse. Du skal selv stå for omkostninger i forbindelse med returnering af varerne. Udover fortrydelsesretten har kunder hos GreenSmoke desuden 30-dages pengene tilbage garanti som gælder på 3 af deres kits. Er du ikke tilfreds med disse kits kan du sende dem tilbage inden for 30 dage fra købsdatoen.

Levering

Din bestilling bliver sendt 2 hverdage efter modtagelse af betaling og afsendelsesdage er mandag-torsdag 9-12. Når du har bestilt din vare kan du følge den via et trackingnummer, på hjemmesiden.

Betalingsformer

På siden accepteres de mest populære kort som Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro og American Express. Du kan også betale pr. efterkrav eller via PayPal eller iDeal.

GreenSmoke rabatkode

Her på Se og Hør Saver kan du løbende finde eksklusive rabatkoder og tilbud som du kan benytte dig af på diverse webshops eller services. Med en GreenSmoke rabatkode kan du for eksempelvis spare på et af deres kits med alt hvad du behøver til e-cigaretter. Vil du ikke gå glip af de eksklusive GreenSmoke tilbud så tilmeld dig vores nyhedsbrev samt følg os på Facebook for flere GreenSmoke tilbud direkte i dit newsfeed.