Holly’s: spar mere 50%
5 (100%)
49 votes
Butik RSS

hollys rabatkode 2017

Hollys sælger lækkert baby- og børnetøj i dansk design. Hollys står for, nemlig kærlighed, tillid, håb og anerkendelse hvilket tydeligt ses i børnetøjets design. Det økologiske børnetøj har vundet stor indpas med sin gode kvalitet og ansvarlighed over for miljøet, hvilket bærer tydeligt præg af Hollys skandinaviske værdier. Med SE OG HØR SAVER rabatkoder kan det blive endnu billigere at købe kvalitetsbevidst tøj spækket med kærlighed.

http://www.hollys.dk

Aktive hollys rabatkoder og tilbud

Holly’s: spar mere 50%

Spar mere end 50% på udvalgte tilbudsvarer indenfor kvalitetstøj til junior og baby hos Holly's... mere ››

Holly´s rabatkoder 2017

Hollys – babytøj der holder

Hos Hollys.dk er de skandinaviske værdier i centrum og det gives der stærkt udtryk for i deres store sortiment af økologisk børnetøj. Holly’s tilbyder et vidt spænd af børnetøj med alt fra t-shirts og undertøj til sengetøj og heldragter til de mindste. Med Hollys rabatkode fra SE OG HØR SAVER kommer der tilbud på specielle sortimenter såvel som gratis fragt.

Hollys.dk er det perfekte sted for kvalitetsbevidste forældre at købe baby- og børnetøj. Hos Holly’s er pasform og kvalitet i højsædet, hvilket er essentielt når der købes børnetøj. Derudover er den skandinaviske stil tydelig i de lækre materialer og simple designs. Aldersgruppen spænder fra 0-10 år, og der er noget for enhver smag.

Sortiment

Hollys sælger deres eget mærke og er specielt kendt for deres firkløver som findes på en del af tøjet. De sælger økologisk børnetøj både til babyer såvel som børn helt op i 10 års alderen og med fokus på den simple stil er det anerkendt af mange. Hollys tilbyder en vid bredde af tøjtyper med bukser, kjoler, t-shirts, leggins, heldragter, huer og undertøj samt sengetøj og en uldserie hvor kløverserien også findes i.

Retur og fortrydelsesret

Fortryder du dit køb hos Hollys eller er størrelsen forkert er der to ugers fortrydelsesret. Skal noget sendes retur og byttes skal køberen selv betale fragt, men Hollys sender fragtfrit pakken tilbage med de nye varer.

Levering

Køber man for over 499 kroner på Hollys.dk er fragten fri, ellers vil den ligegyldigt vægten koste 39 kr. Den normale leveringstid er ca. 2 arbejdsdage og er nogle af varerne ikke på lager, vil de blive ekspederet så hurtigt som muligt.

Betalingsformer

Hollys benytter sig af et væld af betalingskort: Dankort, visa, visa Electron, MasterCard og Maestro, og beløbet for pakken bliver først trukket når denne afsendes. Hollys er e-mærket, så ikke blot har man sikkerhed omkring kvaliteten i børnetøjet, men også sikkerhed i sin handel.

Hollys rabatkoder

Med en Hollys rabatkode fra SE OG HØR SAVER kan der opnås store besparelser på alt fra fri fragt til tilbud på udsalgsvarer eller specielle sortimenter. Ved at tilmelde sig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev vil du blive holdt opdateret med de nyeste Hollys tilbud og derved aldrig gå glip af en rabatkode til brug ved køb af luksuriøst børnetøj.