Hotels Viva: spar op til 25%
4.7 (93.91%)
54 votes
Butik RSS

HotelsViva rabatkode 2017

Har du som så mange andre, fået smag for at holde ferie på Mallorca eller naboøen Menorca, skal du lægge vejen forbi HotelsViva.com. De tilbyder hotelophold på primært disse øer.

http://www.hotelsviva.com/en/about-viva/

Aktive HotelsViva rabatkoder og tilbud

Hotels Viva: spar op til 25%

Få op til 25% rabat på hotelværelser verden over med Hotels Viva... mere ››

HotelsViva rabatkoder 2017

Butikken

Hotels Viva er en hotelkæde bestående af sytten hoteller i Mallorca og Menorca. Tolv af hotellerne operer under Hotels Viva brandet med speciale i familie ferier. Derudover opererer to af hotellerne under brandet Vanity Hotels, der specialiserer sig i eksklusive ferier for voksne.

Hotels Vivas mission er basereret på forbedring. Faciliteterne forbedres hvert år, nye tjenester oprettes og standarderne hæves. Hotels Viva forsøger altså konstant at udvikle deres hotelkæde for at deres gæster kan få den bedste oplevelse.

Sortiment

De fleste af hotellerne er firestjernede hoteller beliggende i Alcudia-bugten, Cala Mesquida, Cala’n Bosch (Menorca) og Palmanova. Hotels Viva har desuden forskellige tilbud i form af fx en golf- eller spa pakke. Nogle af destinationerne er:

  • Calvia: Den 145 km2 kommune er placeret på den vestlige del af øen Mallorca. På grund af sin særlige og tiltalende geografisk konfiguration, er det en af ​​de mest besøgte områder på Mallorcas kyst.
  • Bahia de Alcudia: Alcudia Bay ligger på den nordøstlige del af øen Mallorca, et område kendt for sine imponerende bjerge og stejle klipper, der trodser havet; sidstnævnte gør sin vej blandt de små og særprægede mallorcanske bugter. Som supplement til disse bugter, finder vi drømme stranden i Puerto de Alcudia og det turkisblå vand.
  • Capdepera: Kommunen ligger i den nordøstlige ende af Mallorca, på Llevant regionen. Capdepera tilbyder en lang række strande og bugter, som er blandt de smukkeste af dem på den mallorcanske kyst.

Retur og fortrydelsesret

For at ændre dit ophold skal du kontakte bookingcenteret via e-mail eller telefon.

Betalingsformer

Betaling for opholdet sker i receptionen på dagen du ankommer. Du kan betale med kontanter eller kreditkort . Hotels Viva accepterer følgende kort: Visa, MasterCard , American Express, Diners. Det er også muligt at betale for opholdet for ankomsten ved at kontakte bookingcenteret.

Hotelsviva.com rabatkoder

For at sikre dig et endnu billigere ophold med favorable rabatter er sitet her hele tiden på udkig efter rabatkoder til Hotels Viva. Så hold øje med sitet her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig opdateret om diverse rabatter og tilbud.