Iberostar: spar op til 40%
4.49 (89.72%)
48 votes
Butik RSS

Iberostar rabatkode 2017

Iberostar.com er en hotelkæde med base i Spanien som specialisere sig inden for 4 og 5 stjernet hoteller. På deres hjemmeside kan du booke rejser i 16 forskellige lande med fokus på Sydeuropa, Middelhavsområdet og Nordafrika. Deres hoteller har den bedste udsigt til vandet og alt inklusivt. Book din næste rejse med en Iberostar rabatkode her på SE OG HØR SAVER, og spar penge på din rejse men bibehold den gode kvalitet. For flere Iberstar tilbud, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev samt følge os på Facebook.

http://www.iberostar.com/

Aktive Iberostar rabatkoder og tilbud

Iberostar: spar op til 40%

Spar op til 40% på dine hotelbookinger hos Iberostar... mere ››

Ibeostar rabatkoder 2017

Beskrivelse

Iberostar.com er en online portal med over 100 4- og 5-stjernet hoteller og et udvalg af fantstiske feriesteder i Spanien, Middelhavsområdet og Caribien. Iberostar Hotels & Resorts er et af de mest kendte spanske hotelkæder i verdenen og er stiftet i 1986. Iberostar brandet er kendt for dets høje kvalitet i 16 lande hvor de bestræber sig efter den bedste service og personlige tilgangssmåde for tilfredse kunder. Deres firmapolitik går blandt andet ud på kompetente kundeservicemedarbejder, tilfredse kunder på globalt niveau og priser der stemmer overns med kvalitet. Deres værdier går desuden også ud på at være synlig ved de største feriedestinationer i hele verdenen men samtidig beskytte folk og deres kulturer og miljøet og de til hver en tid vil tage ansvar for deres handlinger.

Butikken

Iberostar udbyder lige nu over 100 slags hoteller i 16 lande i 4 primære regioner; Spanien, Middelhavsområdet og Nordafrika samt Caribien og Brasilien. Iberstar hotellerne har den bedste udsigt til vandet og er flot udsmykket ifølge den lokale stil og har udendørs swimmingpools og pool bars omgivet af flot natur og planter. Hotellerne har alt inklusiv med buffet, spa & welness og lækre suites. Om du er famile der er ude at rejse, et par på romantisk ferie, sports eller naturoplevelser så har Iberostar resorts skræddersyet pakker til netop dine behov.

Sortiment

På Iberostar kan du vælge imellem over 100 slags hoteller i Spanien, Europa, Afrika eller Sydamerika. Deres hoteller har den bedste udsigt samt alt inklusiv. Planlæg din eller din families næste rejse med Iberostar’s Travel planning eller se deres nyeste tilbud under Hotel Special Offers.

Betalingsformer

Hvis du vil være rigtig smart, så betaler du dit ophold med Iberostar på forhånd, da du så får en rabat på ca. 7 %. Du har selvfølgelig altid mulighed for at betale senere for dit ophold. Prisgaranti gælder også hos Iberostar, hvorfor du altid får dit ophold til de bedste priser.

På Iberostar tager de hhv. imod: Visa Dankort, Mastercard, Amex og Maestro.

Iberostar rabatkode

Drømmerejsen til Østen eller sydens sol er ikke langt væk med en Iberostar rabatkode fra SE OG HØR SAVER. Gå ind på siden og bliv fristet af de mange Iberostar tilbud, og planlæg hvor du næste gang skal sætte benene og udforske verden. Husk at følge med via vores nyhedsbrev og på vores Facebookside, for altid at få de nyeste rabatkoder og tilbud.