Ind & Vind: få 100% bonus
4.8 (96%)
48 votes
Butik RSS

Ind & Vind rabatkode 2017

Indogvind.dk tilbyder online gambling med store gevinster.

http://www.indogvind.dk

Aktive Ind & Vind rabatkoder og tilbud

Ind & Vind: få 100% bonus

Få fordoblet dit første indskud hos INDOGVIND.dk og begynd din spiloplevelse med en 100% bonus i dag... mere ››

indogvind.dk rabatkoder 2017

Butikken

Indogvind.dk er en dansk hjemmeside, der ifølge dem selv udbyder det største sortiment af spillemaskiner og gevinster. Med Indogvind.dk kan du straks få adgang til et hav a spil uden at skulle downloade ekstra software for at kunne være i stand til at spille. Indogvind.dk har altså fokus på at gøre det nemt og bekvemt for deres kunder ved at tilbyde en ubesværet adgang til deres spil.

Indogvind.dk har ydermere et højt fokus på deres kunder, hvorfor de forsøger at yde den bedste kundeservice ved at være til rådighed via chat (24 timer i døgnet), telefon og e-mail. Indogvind.dk har desuden et VIP-program, der sørger for at tilgodese kunderne i endnu højere grad.

Sortiment

Indogvind.dk tilbyder en bred vifte af forskelige spil bl.a. Alfredo, Monopoly, Casino og Roulette Lounge. Indogvind.dk har desuden altid en række kampagner, der for eksempel kunne være:

  • En bonus på 50 kr. når du tilmelder dig Indogvind.dk
  • Fordobl din første indbetaling

Derudover kan du blive VIP medlem med flere forskellige slags rang alt efter din behov. Som VIP medlem får du som udgangspunkt adgang til nogle endnu bedre kampagner, specielle VIP tilbud og du får adgang til de nyeste spil først.

Det er også muligt at spille nogle gratis spil som en slags øvelse, inden du begynder at spille om rigtige penge.

Retur og fortrydelsesret

Indogvind.dk yder ikke nogen retur og fortrydelsesret, da de leverer en service og dermed ikke kan returnere denne.

Betalingsformer

Som Indogvind.dk medlem kan du betale med dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, PayPal mm. Tjek deres hjemmesider for at se resten af deres betalingsmuligheder.

Indogvind.dk rabatkoder

Vil du have muligheden for at få endnu flere penge mellem hænderne? Så hold øje med siden her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig ajour med Indogvind.dk rabatkoderne. Når du benytter en rabatkode har du stadig mulighed for at vinde de store gevinster.