10% Eksklusiv rabatkode til JPknive
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

jpknive rabatkode 2017

Hos JPKnive finder du et af Danmarks største udvalg i japanske køkkenknive. Da vi har alle knive på eget lager, kan du typisk have kniven den følgende dag, hvis du bestiller inden kl 13. Webshoppen blev grundlagt i 2004

https://www.jpknive.dk/

Aktive jpknive rabatkoder og tilbud

10% Eksklusiv rabatkode til JPknive

Denne kode giver dig minimum 10% rabat på alle produkter i shoppen, ift. vejledende udsalgspris. Varer der i forvejen er nedsat med 10% eller mere gives der ikke rabat på.Indtast koden i kommentar... mere ››

Kategori:

Tags

https://www.jpknive.dk/

JPKnive rabatkoder 2017

Hos JPKnive finder du et af Danmarks største udvalg i japanske køkkenknive. Da vi har alle knive på eget lager, kan du typisk have kniven den følgende dag, hvis du bestiller inden kl 13. Webshoppen blev grundlagt i 2004.

Størsteparten af knivene er smedet i damaskusstål, hvilket vil sige mellem 33 og 300 lag stål der er smedet sammen, så der opstår helt unikke og meget meget smukke linjer i stålet. Afgørende for hvor skarp kniven kan slibes – og hvor længe den holder sig skarp, er hvor hårdt og rent kernestålet er. Kernestålet er det midterste lag stål på knive der er slebet symmetrisk. Knivene i shoppen har typisk en hårdhed et sted mellem 59 og 63 HRC. Når du shopper kniv bør du altid holde udkig efter hvilken type stål kniven er lavet af. VG-10, AUS-8, VG-5 er nogle af de bedste typer stål inden for rustfrie knive. ChroMoVA (Chrome, Molygdæn, Vanadium) stål er også hæderligt, men ikke helt på højde med de andre.

Hvorfor er japanske køkkenknive verdens bedste?

Japan har en smedetradition der går mange hundrede år tilbage, til den tid hvor de lavede samuraisværd. Skarpheden af moderne japanske kokkeknive står ikke tilbage for datidens samuraisværd. Sammenlignet med europæiske og fx tyske knive fra Solingen, er de japanske knive smallere, lettere og lavet i hårdere og bedre stål. Ydermere lægger japanerne en meget stor ære i slibningen af de færdige knive, hvilket ofte er et særsyn med europæiske knive.

Hvorfor skal du betale helt op til (eller over) 1.000 kr for en japansk kokkekniv?

For mange mennesker er næstbedst (eller tredjebedst ) godt nok. Er kniven sløv kan man altid skære løgene i lidt større tern, save lidt flere gange for at skære en skive oksesteg. Intet galt i det. Men mange har det lige som mig, at de foretrækker færre ting, men i gennemført kvalitet, opnår stor ydelse ved at holde og bruge en kniv der i udseende og funktionalitet udstråler kvalitet og perfektionisme. Tilhører du den sidste gruppe, så tænk over at disse knive kan holde mange mange år hvis du passer godt på dem. 1.300 kr for en kniv der holder 13 år, koster dig altså kun 100 kr om året – for et værktøj som du sandsynligvis kommer til at anvende dagligt. Det synes jeg er billigt for et produkt af så høj kvalitet

I shoppen finder du bla: