Gratis Tagtjek 2015
5 (100%)
60 votes
Butik RSS

Jydsk Tagteknik rabatkode 2017

Jydsk Tagteknik er et af Danmarks førende eksperter når det kommer til renovation og vedligeholdelse af tag. Med en Jydsk Tagteknik rabatkode eller en Jydsk Tagteknik kampagne kan du få uhørt store fordele næste gang du skal have kigget på dit tag.

http://jydsktagteknik.dk/

Aktive Jydsk Tagteknik rabatkoder og tilbud

Gratis Tagtjek 2015

Hvis du har et ældre tag, kan du nu få et gratis tjek af Jydsk Tagteknik i 2015. Alt du skal gøre for at få glæde af det gratis tagtjek er at klikke videre til Jydsk Tagtekniks hjemmeside.... mere ››

Kategori:

Tags

Jydsk Tagteknik rabatkoder 2017

Jydsk Tagteknik har i mere end 40 år udført alle tænkelige tagløsninger, således boligejerne overalt i landet kan få vedligeholdt eller udskiftet deres tag, så det til alle tider fungerer effektivt. I dag findes Jydsk Tagteknik også på internettet, hvor alle kan se detaljerne om tagfirmaet, samt hvor man kan bestille et gratis tagtjek. Da Jydsk Tagteknik blev etableret i midten af 1960’erne i Hinnerup i Østjylland var der kun én varevogn til at servicere kunderne med, men i dag er Jydsk Tagteknik landsdækkende med tre afdelinger og endvidere Danmarks største tagfirma med over 100 ansatte håndværkere, servicemedarbejdere og konsulenter i gang fra tidlig morgen til sen aften med alle former for tagopgaver.

Løsninger til boligejerne

Jydsk Tagteknik har sit fokus på alle former for vedligeholdelse af tage samt nybygning af disse. Derudover kan virksomheden også tilbyde kunderne forskellige energiløsninger, som kan forbedre ejendommens udgifter til el og varme.  Jydsk Tagteknik tilbyder først og fremmest et tjek af tagkonstruktionen samt et energitjek, således man kan modtage et uforpligtende tilbud på en løsning af problemet. Løsningen kan være alt fra en tagrenovering med algebehandling eller tagmaling, men det kan også ende med et helt nyt tag af Decra, Quadro, Eternit, Tagpap, Tegl eller Beton.  Jydsk Tagteknik kan desuden levere en energioptimering indenfor både loftisolering, hulmursisolering, vinduer og døre samt energiruder, og derudover kan Jydsktagteknik også levere og montere solcelleanlæg og varmepumper. Derved kan virksomheden levere totalløsninger indenfor tagkonstruktioner og boligens energioptimering. Derfor kommer ingen kunder til at gå forgæves, når de henvender sig til Jydsk Tagteknik, som kan levere en konkret løsning til både små samt større ejendomme.

Garanti

Alle kunder hos Jydsk Tagteknik starter med at få et skriftligt tilbud med en prisgaranti på den valgte løsning, og samtidig er der også en garanti for, hvor længe opgaven må tage. Derfor vil man som kunde ikke kunne komme ud for uforståelige ekstraudgifter eller forsinkelser på opgaven, idet man tilbydes Danmarks bedste håndværker garanti på hele 10 års garanti fra et selvstændigt garantiselskab til dækning af fejl, mangler og følgeskader ved det udførte arbejde. Håndværkerens Tryghedsgaranti er unik på markedet og er etableret for at yde dig, som køber af håndværksydelser, størst mulig sikkerhed for den håndværksmæssige kvalitet af det færdige arbejde. Der udstedes et garantibevis til køberen på det specifikke arbejde. Mange husejere er tidligere blevet overraskede over, at de ikke er sikret mod fejl og mangler, hvis håndværksfirmaet ophører med at eksistere eller nægter at udbedre skader på baggrund af berettigede klager over udført arbejde på deres hus. Med Håndværkerens Tryghedsgaranti er du i tilfælde af fejl og mangler ved arbejdets udførelse, som entreprenøren ikke kan udbedre, garanteret en kontant betaling fra det uafhængige garantiselskab på op til 200.000 kr. inkl. moms pr. entreprise.

Jydsk Tagteknik Rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nyeste og mest aktuelle Jydsktagteknik rabatkoder. Med en Jydsk Tagteknik rabatkode får du mange flere fordele, når du skal have vedligeholdt eller ombygget dit tag. Med en Jydsk Tagteknik rabatkode vil man som kunde kunne opnå en vis rabat på sin bestilling hos Jydsk Tagteknik, idet rabattens størrelse varierer alt afhængigt af perioden. Derfor kan det godt betale sig at løbende holde sig orienteret her på vores hjemmeside, hvor vi giver diget aktuelt overblik over de nyeste Jydsk Tagteknik rabatkoder, og desuden bør man tilmelde sig vores Facebook side og vores nyhedsbrev, således man også her kan holde sig orienteret om de nyeste rabatkoder, for på den måde vil man jo aldrig fremover kunne gå glip rabatkoder til Jydsk Tagteknik .