Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Kvalitetssokker rabatkode 2017

Hos kvalitetssokker.dk kan du købe billige sokker og strømper online i god kvalitet til en overkommelig pris. Med Se og Hør Saver og kvalitetssokker rabatkode kan du spare yderligere penge og få tilbud direkte til din mailbox. Ydermere tilbyder de et løbende abonnement på kvalitetssokker så du aldrig mere kommer til at mangle sokker og på samme tid spare penge. Du bestemmer selv i hvilket interval dine sokker skal komme og også hvilke slags. Måske vil du bare have en lind strøm af klassiske strømper hvert halve år, fordi de altid på mystisk vis forsvinder i vasken, eller du kan pifte hele din garderobe op med et par funky strømper i blandede farver!

http://www.kvalitetssokker.dk

Aktive Kvalitetssokker rabatkoder og tilbud

Ny Kvalitetssokker rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Kvalitetssokker rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Kvalitetssokker´s tilbudsside her:

Direkte link til Kvalitetssokker's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Kvalitetssokker rabatkoder 2017

Butikken

Kvalitetssokker.dk er en dansk e-shop, stiftet i 2013, med et bredt udvalg af sokker og strømper i god kvalitet til fornuftig pris. Hos kvalitetssokker.dk går de meget op i kvaliteten af deres produkter er i top og bestræber sig på at være de førende inden for kvalitetsstrømper. Hos kvalitetssokker.dk arbejder de hårdt på at give deres kunder den bedste oplevelse som muligt og der går aldrig mere end 24 timer fra at du kan forvente et svar fra deres kundeservice. Har man placeret en ordre inden kl 16 på en hverdag, vil du kunne modtage din vare dagen efter.

Sortiment

Deres sortiment er opdelt efter strømper uden elastik, ankelstrømper, efter mærke eller efter farve. Under farver kan du købe de klassiske sorte strømper eller strømper med farver. Af mærker kan nævnes Claudio, Shine, Lindbergh og Pesail. Under abonnement kan du få kvalitetssokker tilbud løbende.

Retur og fortrydelsesret

Har du fortrudt et køb skal henvendelse ske til kundeservice senest 14 dage efter modtagelse af varen. Derefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Du skal selv stå for returfragten samt vedlægge et dokument med dine bankoplysninger, så beløbet kan blive tilbageført til din konto inden for 14 dages tid. Har du et abonnement gælder de samme retur og fortrydelsesbetingelser som førnævnte.

Levering

Prisen for levering afhænger af ordrens vægt og tillægges den samlede ordreværdi i bestillingsprocessen. Leveringspriserne svinger mellem 20-62 kr. Flere leveringspriser kan ses på deres hjemmeside. Ved køb over 399 kr. er der fri levering. Når ordren er lagt kan der gå op til 1-2 hverdage før din vare er fremme. Varer som ikke er angivet som lagerført vil påkræve mere leveringstid.

Betalingsformer                  

På webshoppen kan du handle med Visa dankort, Mastercard og Maestro.

Kvalitetssokker rabatkode

SE OG HØR SAVER tilbyder Kvalitetssokker rabatkoder og spare penge ved dine næste køb hos kvalitetssokker.dk. kvalitetssokker.dk henvender sig primært til mænd der går op i strømper i god kvalitet til fornuftig pris. Udover at levere strømper i bedste kvalitet og have et bredt sortiment, kan kvalitetssokker.dk tilbyde et løbende abonnement som leverer strømper til dig efter ønske. På den måde sparer du tid og penge da du også opnår rabat på 5-15 % på køb via et abonnement på sokker. Er du hooked på flere tilbud og rabatkoder så er du mere end velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsmail samt følge os på Facebook og få tilbud direkte i dit newsfeed.

kvalitetsokker-rabatkode

Køb med abonnement og spar!

Kvalitetssokker.dk har desuden oprettet muligheden for at stifte et abonnement, så der automatisk bliver leveret strømper i et fast interval, som du selv bestemmer. Du kan vælge mellem flere forskellige slags strømper – alt lige fra de klassiske sorte, så du ikke skal bruge tid på at sortere strømperne ved vask, til de moderne, farverige strømper. Som abonnent sparer du mellem 5% og 15% på køb via et abonnement på sokker. Det eneste du skal gøre, er altså at oprette et abonnement på sokker – så sparer du både tid og penge.