KvikAutomaten.dk: lån 3000 kr. gratis
4.68 (93.67%)
37 votes
Butik RSS

Kvikautomaten.dk rabatkode 2017

Har du brug for hurtigt at låne penge og gider du ikke til at skulle stå og forklare dig nede i banken, så er Kvikautomaten stedet hvor du nemt og hurtigt kan låne penge. Hos Kvikautomaten kan du låne helt op til 6.000 kr. med en løbetid på 30 dage til det du lige har brug for nu og her. På deres hjemmeside kan du desuden bruge deres låneberegner til at se hvor meget du skal betale tilbage i alt med kreditomkostninger og renter. Har du behov for et større beløb så kan du nemt oprette en kassekredit op til 15.000 til en lav månedlig ydelse. Her på Se og Hør saver, kan der løbende komme KvikAutomaten rabatkoder så sørg for at holde dig opdateret på denne side for flere KvikAutomaten tilbud. Er du ny kunder hos KvikAutomaten kan du altid låne dit første lån rentefrit.

https://www.kvikautomaten.dk/

Aktive Kvikautomaten.dk rabatkoder og tilbud

KvikAutomaten.dk: lån 3000 kr. gratis

Du kan nu som NY KUNDE låne op til 3000 kr. gratis i 30 dage hos KvikAutomaten.dk... mere ››

Kategori:

Tags , ,

Kvikautomaten.dk rabatkoder 2017

Kvikautomaten er en online låneudbyder som gør det nemt for dig at låne kvikke penge. De stiller ingen dumme spørgsmål og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Det tager kun få minutter at ansøge om et lån og efter en kvik kreditvurdering får du besked med det samme om hvor meget de kan låne dig. For at se hvor meget du skal betale i omkostninger for dit lån kan du benytte dig af deres låneberegner på hjemmesiden. Med en KvikAutomaten rabatkode kan du desuden spare på deres ydelser så hold endelig øje med denne side for flere tilbud.                     

Butikken

Kvikautomaten er Danmarks kvikkeste kviklån og her kan du låne mellem 500 til 6.000 kr. Hos Kvikautomaten modtager du pengene på din konto max 1 time senere, hvis du låner mellem kl 8 og 20 i hverdage. Har du behov for at låne mere end 6.000 henviser de dig til Ferratum Kredit hvor du kan få en billig kassekredit på op til 15.000 kr. Er du ny kunde kan du låne gratis første gang dvs. rentefrit. Med deres låneberegner på siden kan du nemt og hurtigt få sat tal på hvor meget du skal betale tilbage i renter.

Lånetyper

Hos Kvikautomaten har de mange forskellige typer lån så som SMS lån, Kviklån, Forbrugslån og Kassekredit op til 15.000.

Retur og fortrydelsesret

Har du fortrudt et lån kan du fortryde inden for 14 dage. Du skal blot kontakte kundeservice herom og returnere lånebeløbet inden for 30 dage plus påløbne renter for den periode lånet har været tilgængeligt på din konto.

Levering

Først vælger du dit lånebeløb, udfylder låneansøgningen og efter en hurtig kreditvurdering vil pengene være på vej til din NemKonto. Ved tilbagebetaling får du tilsendt et betalingskort ellers overføre til deres bankkonto direkte. Har du brug for at forlænge perioden for tilbagebetaling af dit lån har du mulighed at forlænge med en forlængelsesperiode som svarer til det oprindelig låns løbetid. Du skal blot kontakte kundeservice omkring forlængelse og ved forlængelse påregnes nye rentegebyrer.

Kvivkautomaten rabatkode

Kvikautomaten er et af Danmarks mest populære kviklån og hos dem kan du nemt og smertefrit låne op til 6.000 kr. Med deres låneberegner på deres hjemmeside kan du altid se hvor meget du skal betale tilbage i alt efter kreditomkostninger og renter. Med et af vores rabatkoder kan du spare på diverse produkter eller ydelser, og med en KvikAutomaten rabatkode kan du spare yderligere på denne service. Du skal bare huske at tilmeld dig vores nyhedsbrev og Facebook side for endnu flere KvikAutomaten tilbud.