50% rabat : Lace
4.78 (95.58%)
54 votes
Butik RSS

Lace rabatkode 2017

Lace er en af nordens største forhandlere af bh og lingeri. Lace har især gjort sig kendt for også at kunne levere lingeri til kvinder med store bryster. Her på SE OG HØR SAVER finder du ofte nye eksklusive Lace rabatkoder. Med en Lace rabatkode kan du få endnu bedre priser når du handler på webshoppen. Tilmeld dig vores facebook side og nyhedsbrev så bliver du automatisk holdt opdateret hvergang der er en ny Lace rabatkode.

http://www.lace.dk

Aktive Lace rabatkoder og tilbud

50% rabat : Lace

Lace holder udsalg og du får lige nu op til 50% rabat på masser af fede brands til kvinder med store bryster. OBS! Gælder kun udvalgte produkter!... mere ››

Lace rabatkoder 2017

Lace er en dansk webshop fra 2003, som især henvender sig til kvinder med brug for store modeller af brystholdere. Dette danske eventyr startede helt tilbage i 1987 som et familie foretagende bestående af Inge Laursen som sammen med sin datter starter en lingeributik i Århus. Siden er butikken vokset sig større med mange afdelinger rundt om i Danmark, og i dag går 75 % af omsætningen til lande udenfor Danmark, og denne eksportsucces skyldes ikke mindst deres store webshop. Lace har i dag afdelinger med webshop især til det tyske, franske og hollandske marked. Lace er en af de største på markedet for brystholdere til kvinder med store bryster.

Sortiment

Lace.dk byder på en enorm webshop for kvinder, hvor man kan købe alle former for brystholdere til alle begivenheder herunder hverdag, fest, graviditet/amning, badeferie og sport. Man forhandler en lang række kendte mærker bl.a. Triumph, Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle, Panache, Freya, Fantasie og Wonderbra. Da der er mange andre leverandører af mindre størrelser til brystholdere, så har Lace fundet et niche produkt, idet man især fokuserer på brystholdere i størrelserne C-K. Udvalget er meget stort, idet webshoppen har over 30.000 varer fordelt på over 1.500 varer i 20.000 forskellige kombinationer af farver og størrelser.

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til Lace indenfor 14 dage og få alle dine penge retur. Som en ekstra god service kan alle i Danmark gratis få refunderet varerne ved at anvende en medfølgende returlabel. Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Såfremt returvarens værdi er blevet forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, kan man ikke returnere varerne.

Hurtig og gratis forsendelse

Leveringstiden hos Lace.dk er 2-3 hverdage i Danmark og 5-7 hverdage i udlandet. Vær opmærksom på, at alle ordrer skal være på mindst 250 kr. for at blive ekspederet. Der er gratis fragt på alle varer leveret med Post Danmark eller GLS, men man kan også afhente varerne i den nærmeste butik. Dog koster det 40 kr. at få varerne leveret i Sverige.

Betalingsformer

Hos Lace kan du betale helt gebyrfrit med Dankort, kreditkort (Visa, Mastercard, Maestro og JCB) samt Paypal. Man tilstræber nemlig, at det skal være enkelt, hurtigt samt problemfrit at handle online hos webshoppen Lace.dk.

Lace rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nye eksklusive Lace rabatkoder. Med en Lace rabatkode får du masser af fordele, når køber brystholdere online, idet du slipper med en lavere pris end de normale kunder. Du får nemlig fratrukket en vis rabat, som afhænger af den aktuelle rabatkode, som varierer i størrelse afhængigt af perioden. Derfor kan det være en fordel for dig at følge med her på vor hjemmeside, således du altid vil blive holdt ajour med de aktuelle rabatkoder. Endvidere kan du tilmelde dig vores Facebook side eller nyhedsbrev, idet du på den måde aldrig vil gå glip af en god Lace rabatkode.