Lampemesteren.dk: spar op til 1600 kr.
4.62 (92.31%)
60 votes
Butik RSS

Lampemesteren rabatkode 2017

Lampemesteren.dk tilbyder et hav af eksklusive lamper fra kendte designere og populære mærker. De har lamper for enhver smag og i alle slags kategorier. Om du er til det klassiske, mere moderne eller noget helt tredje så har de det sikkert. Hos dem går de ind for prisgaranti og sørger for at der altid står en fagmand bag salget. De er desuden også medlem af E-mærket, hvor du altid har adgang til E-handelsfondens forbruger hotline. På denne side vil der løbende komme Lampemesteren tilbud og Lampemesteren rabatkoder op, så hold dig endelig opdateret.

http://www.lampemesteren.dk/

Aktive Lampemesteren rabatkoder og tilbud

Lampemesteren.dk: spar op til 1600 kr.

Står du og mangler en ny designerlampe, så spar helt op til 1600 kr. på udvalgte tilbud hos Lampemesteren.dk lige nu... mere ››

Lampemesteren rabatkode 2017

Lampemesteren.dk tilbyder et hav af eksklusive lamper fra kendte designere og populære mærker. De har en fysisk shop i Ringkøbing som også fungerer som showroom samt en webshop i Danmark, Norge og Tyskland. Af populære mærker kan nævnes Louis Poulsen, Foscarini, Luceplan, Nordlux, Piet Hein, Kartell og mange flere. Hos Lampemesteren går de desuden ind for prisgaranti, så hvis du finder en vare med mærket billegere et andet sted, vil de matche prisen! De har lamper i diverse kategorier som loftslamper, gulvlamper, udendørslamper og meget mere. Med en Lampemesteren rabatkode kan du finde en lampe lige efter din smag og behov og betale mindre. For flere Lampemesteren tilbud så hold dig endelig opdateret denne side på Se og Hør Saver.

Butikken

Hos Lampemesteren er de indehaver af de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklasse. De har et lækkert og eksklusivt showroom i Ringkøbing og har drevet el-forretning siden 1927. Hos dem vægter de design og kvalitet højt og deres sortiment er nøje udvalgt. Du kan finde lamper til enhver smag og behov med alt fra det klassiske, moderne eller mere eksperimenterende. Lampemesteren er desuden også tilgængelig i Norge og Tyskland og er mærket af e-handelsfonden. Hos dem er de altid åbne over for spørgsmål, rådgivning eller andet som har at gøre med lyskilder, så kontakt dem endelig hvis du ligger inde med nogle spørgsmål.

Sortiment

Hos Lampemesteren har de mange kendte mærker fra bla. Louis Poulsen, Luceplan, Nordlux, Flos, Lightyears og Foscarini. De har et bredt sortiment til enhver smag med alt lige fra LED lys, lampeskærme, gulvlamper, loftslamper mm.

Retur og fortrydelsesret

Hos Lampemesteren.dk yder de altid 14 dages fuld returret fra den dag du modtager varen. Du skal blot udfylde retursedlen på deres hjemmeside og vedlægge den i forsendelsespakken med varen i original emballage, og selv sørge for omkostningerne ved returnering.

Levering

Ved køb over 500 kr. leverer Lampemesteren fragtfrit i hele Danmark med Post Danmark eller GLS. Leveringstiden vil typisk være fra 2-5 hverdage. Når du har bestilt en vare vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse.

Betalingsformer

På webshoppen tager de imod Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, eDankort og American Express. Beløbet bliver først trukket fra dit kort når varen er blevet sendt afsted. PayPal og almindelig bankoverførsel er også muligt.

Lampemesteren rabatkode

I denne sektion af Se og Hør Saver finder du eksklusive Lampemesteren tilbud og rabatter. Med en Lampemesteren rabatkode kan du for eksempelvis få fat i nogle af deres mest eksklusive lamper for mindre penge fra mærker som Louis Poulsen, Kartell, Nordlux og mange flere. Gå ikke glip af flere Lampemesteren rabatkoder og skriv dig op til vores nyhedsmail samt følge os på Facebook for endnu flere Lampemesteren tilbud.