Stort Lavpris VVS udsalg
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

LavprisVVS rabatkode 2017

Aktive LavprisVVS rabatkoder og tilbud

Stort Lavpris VVS udsalg

Hos Lavpris VVS finder du alt hvad du skal bruge af udstyr, tips til gør det selv og den helt rigtige håndværker, også er det billigt!Lavpris VVS kan i 97% af gangen matche prisen alle andre stede... mere ››

28. februar 2018

LavprisVVS

Er du gør-det-selv typen? Praktiserer du selv at skifte en ventil eller måske at renovere hele badeværelset? Når der skal handles VVS artikler, kan det hurtigt blive en rigtig dyr affære. Det har LavprisVVS besluttet at gøre noget ved, og derfor udbyder de alt det, du skal bruge, til dit gør-det-selv VVS arbejde til rigtig fornuftige priser. Udover billige varer, får du også gratis professionel rådgivning til dine projekter. Så hvis du har brug for en fagmands vurdering, kan du få det, når du handler hos LavprisVVS.

LavprisVVS sortiment

LavprisVVS har Danmarks største udvalg af VVS artikler. Her finder du VVS artikler inden for følgende felter:

  • Bad & Køkken
  • Rør & Fittings
  • Varme & Ventilation
  • Reservedele
  • Afløb & Tagrender
  • El-artikler
  • Lamper & Belysning
  • Værktøj

Uanset om du er ved at renovere køkken, bryggers, badeværelse, eller om du er i gang med at skifte husets tagrender, kan du finde alt det, du skal bruge hos LavprisVVS, og derved nøjes med at handle ét sted. Du kan tilmed få det hele sendt direkte hjem til din adresse, så ikke du skal bruge unødig tid på at køre rundt og købe ind.

Har du brug for hjælp til, hvad du helt præcis skal bruge, eller hvilke af de mange produkter, du skal vælge, findes der hos LavprisVVS en masse guides og artikler fordelt over mange forskellige emner. Derudover kan du skrive og få fat i en kvalificeret elektriker, VVS installatør eller noget helt tredje, alt efter hvad du har brug for.

Bestilling og levering

Står du og skal bruge dine VVS indkøb lige om lidt? LavprisVVS har hurtig levering. Som regel har du dine varer inden for 2 hverdage. Den præcise leveringstid står på de enkelte varer. Hvis du køber stort ind – for over 1500 kr., får du også fragten kvit og frit. Leveringspris på varer for under en samlet værdi af 1500 kr. oplyses, når du er færdig med at handle. Det skyldes, at leveringsprisen udregnes på baggrund af varernes samlede vægt. Mindre varer sendes med PostNord, mens større forsendelser fragtes med fragtbil.

Du kan betale med betalingskort, mobilepay og via en helt almindelig bankoverførsel, hvilket ikke mange andre hjemmesider tilbyder.

Retur og fortrydelse

Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret hos LavprisVVS. Det betyder, at du kan fortryde dit køb, returnere det og få dine penge retur. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du kontakte LavprisVVS enten via mail, telefon eller den online fortrydelseseformular. Derefter har du 14 dage til at sende varen eller varerne retur. Du skal selv betale returportoen.

Finder du varen et andet sted til en billigere pris, kan du kontakte LavprisVVS, som i langt de fleste tilfælde vil matche prisen, så du får dine VVS artikler så billigt som overhovedet muligt.

LavprisVVS tilbud

LavprisVVS bryster sig af at være de billigste på VVS markedet. Derfor sparer du altid mange penge ved at handle der frem for at gå til en fysisk forhandler. Det skyldes, at LavprisVVS handler direkte hos producenten og køber stort ind. Vil du alligevel gerne spare lidt mere, kan du bruge en LavprisVVS rabatkode. Her på SE OG HØR SAVER, har vi samlet alle de aktuelle LavprisVVS rabatkoder, så du kun behøver at kigge ét sted. Vi opdaterer løbende med de aktuelle rabatkoder, så hvis du på et senere tidspunkt skal handle hos LavprisVVS, så slå vejen forbi SE OG HØR SAVER, eller tilmeld dig nyhedsbrevet.