Udsalg : L’easy
4.68 (93.58%)
51 votes
Butik RSS

Leasy rabatkode 2017

Leasy er stedet hvor du kan finde alt inden for elektronik og hårde hvidevarer. Hos Leasy finder du altid gode priser og så har du mulighed for at betale på afbetaling. Leasy kan også være behjælpelige med opsætning af dine indkøb. Med en Leasy rabatkode kan du nu få endnu bedre vilkår næste gang du handler hos Leasy.

http://www.leasy.dk/

Aktive Leasy rabatkoder og tilbud

Udsalg : L’easy

L'easy holder udsalg og lige nu kan du finde masser af spændende produkter til stærkt nedsatte priser. OBS! gælder kun udvalgte varer.... mere ››

L’easy rabatkoder 2015

Leasys webshop er stedet hvor man har mulighed for at købe alt muligt forbrugerelektronik samt hårde hvidevarer på en nem og billig måde. Danskerne kender i forvejen til L’easy, som i mange år har anvendt en aggressiv og markant markedsføring i TV reklamer. L’easy har altid haft fokuseret kraftigt på, at det skulle være lynhurtigt og nemt for de danske forbrugere at få leveret de nyeste og smarteste varer indenfor computere, TV, hårde hvidevarer eller andre hverdags elektronikprodukter. L’easy A/S blev grundlagt i 1985 af Niels Thorborg, som stadig ejer virksomheden. Hovedkvarteret ligger i Odense, hvor man dels har centrallager og administration, men man har også et call center, hvor man sælger og udlejer langvarige forbrugsgoder – primært hvidevarer, TV/DVD/Surround, digitalkameraer, PC og mobiltelefoner. I dag har L’easy udviklet sig til en skandinavisk gigantvirksomhed ved at opkøbe konkurrenterne D:E:R samt Thorn-virksomhederne, og nu har L’easy afdelinger i både Sverige og Norge med både lagre og call centre. Desuden ejer L’easy 50 % af wupti.com, og i 2012 købte L’easy kæden “Inspiration” I L’easy koncernen beskæftiger man mere end 900 ansatte, og omsætningen er mere end 1,8 mia. kr. L’easy A/S indgår i 3C Groups koncernen, og man har opnået succesen ved hjælp af de lave priser samt et toptunet servicecenter med et avanceret og gennemprøvet IT system, som sikrer deres kunder en kvik og effektiv kundepleje. Tendensen viser hvert år, at flere og flere handler forbrugerelektronik online frem for at købe det i de fysiske butikker.

Sortiment

Leasy.dk er en enorm webshop til alle forbrugere, som mangler elektroniske apparater af enhver art, idet udvalget spænder over alle former for hårde hvidevarer, alt i TV og lyd, computere og navigationsanlæg, kameraer samt mobiltelefoner og spillemaskiner. L’easy har også mulighed for at tilbyde et kontantlån på op til 50.000 kr., såfremt man ikke i forvejen er registreret som dårlig betaler hos et kreditoplysningsbureau. På denne måde har L’easy gjort det meget nemt for alle forbrugere at få lave og konkurrencedygtige priser på deres hverdags elektronikprodukter, men samtidigt sikrer L’easy sine kunder en nem og hurtig bestilling af deres varer, som man kan modtage dagen efter sin bestilling. Alle varerne hos L’easy er naturligvis de nyeste og smarteste modeller fra de førende mærker på området.

Returforsendelse og fortrydelse

Hos L’easy har man som forbruger 14 dages fuld returret, så man kan få alle sine penge retur igen endda på samme måde, som man anvendte til at betale varerne med.

Hurtig forsendelse

L’easy sørger for at alle kunder kan modtage deres bestilte varer dagen efter bestillingen, eller når det passer kunden. L’easy har yderst fleksible leveringstider, således man udbringer også varer om aftenen samt i weekenderne. Man betaler et samlet leverings-og monteringsgebyr i området 295-795kr. Det kan derfor være smart at bestille flere varer på én gang, således man kun betaler ét samlet gebyr, men det er endda muligt at helt spare gebyret, såfremt man selv afhenter varen på ét af de 3 lagre i Danmark, som er beliggende dels i Brøndby, Odense samt i Hobro. Det er derfor meget nemt at bestille forbrugerelektronik på internettet hos L’easy.

Betalingsformer

Hos L’easy kan kunderne betale med alle de kendte typer af kreditkort, som omfatter både Dankort, Visakort, Mastercard samt bankoverførsel. Desuden er det også muligt at lave ratebetalinger samt at købe tillægsforsikringer udover den normale garanti på varen. Man kan dels leje apparaterne samt købe dem kontant eller på afbetaling, så alle reelt har råd til køb af moderne elektronikapparater hos L’easy, som lægger meget vægt på, at kunderne nemt og hurtigt kan bestille og modtage de nyeste og bedste apparater indenfor alle former for forbrugerelektronik via deres omfattende webshop.

L’easy Rabatkode

Her på hjemmesiden hos SE OG HØR SAVER fremgår altid de nyeste og mest aktuelle L’easy rabatkoder. Med en L’easy rabatkode får du masser af fordele, når du skal handle forbrugerelektronik på internettet, idet du vil kunne få yderligere rabat på varerne frem for de normale webkunder. Størrelsen af din rabat varierer efter den periode, hvori du har modtaget den, da der kører flere rabatkampagner. Derfor bør du følge med her på vores hjemmeside, så du i fremtiden ikke snyder dig selv for rabat på varerne. Desuden kan det være en god idé, at du tilmelder dig på vores Facebook side og vores nyhedsbrev, da du herved er sikret underretning med de nyeste Leasy rabatkoder.