Op til 50% rabat på professionel rengøring
4.55 (91.04%)
61 votes
Butik RSS

Lemmé Rengøringsservice rabatkode 2017

Har du en travl hverdag eller kan du ikke overskue rengøringen så hjælper Lemmé Rengøring gerne til! De går ind for et smukt hjem er et rent hjem og tilbyder rengøring til private såvel som erhvervskunder eller ejendomsforeninger. Hos Lemmé Rengøring fejer de ikke skidtet under gulvtæppet og bruger kun miljøvenlige produkter som rengør effektivt og skånsomt så inventar og lokaler holder længere. I deres virksomhed bliver alle medarbejderne oplært internt og skal være PET godkendt. Kunne du tænke dig at få styr på rengøringen så kan du nu med en Lemmé Rengøringsservice rabatkode spare på rengøringen og ellers læne dig tilbage i det bløde og lad dem gøre arbejdet for dig. Gå ikke glip af den næste Lemmé Rengøringsservice rabatkode her på denne side.

http://xn--rengring-service-oxb.net/

Aktive Lemmé Rengøringsservice rabatkoder og tilbud

Op til 50% rabat på professionel rengøring

Nu tilbyder vi en helt vanvittig attraktiv pris på 350 kr inkl moms og materialer for 2 timers professionel rengøring!!Tilbuddet bestilles pr. mail lemme@mail.tele.dk eller telefonisk 40 57 60 67/... mere ››

Kategori:

Tags

Lemmé Rengøringsservice rabatkode 2017

Lemmé Rengøringsservice har gjort rent siden 1994 og har specialiseret sig inden for løsninger af rengøringsopgaver for mindre eller mellemstore virksomheder. De tror på et rent miljø gør godt for mennesket og arbejdsindsatsen og bruger kun økologiske produkter, og gør effektivt og skånsomt rent så inventar og lokaler forlænger deres levetid. Deres medarbejdere har haft mange års erfaring inden for faget og er alle sammen PET godkendte. Af erhvervskunder har Lemmé Rengøring bla. arbejdet for Sports Master, Arbejdernes Landsbank, AKB, NCC og mange flere. Om du skal have rengjort dit hjem, arbejdsplads eller ejendom så kan du også lige nu spare på rengøringen med en Lemmé Rengøringsservice rabatkode. Kontakt firmaet nærmere for priser da det afhænger af din opgave.

Butikken

Lemmé Rengøringsservice er et professionelt rengøringsfirma der gør rent for mindre eller mellemstore virksomheder. De tror på en ren arbejdsplads giver et bedre arbejdsmiljø og gladere medarbejdere og som derfor giver mere produktivitet. Lemmé Rengøring gør effektivt og skånsomt rent og bruger kun miljøvenlige produkter. Hos Lemmé går de inf for fast mand på jobbet. Lemmé hjælper desuden også privat, om det er ugentligt rengøring eller den store forårsrengøring så er Lemmé der straks på pletten. Med en Lemmé Rengøringsservice rabatkode kan du nu få et skinnede, rent hjem, lokale eller ejendom for mindre penge. Hold dig ligeså vidt også opdateret med denne side for flere Lemmé Rengøringsservice tilbud.

Sortiment

Lemmé Rengøring gør rent hos ejendomme, erhverv og privat. De tilbyder desuden også vinduespolering og trappevask. Da deres priser kan variere så kontakt dem endelig for et uforpligtende tilbud. Med en af vores Lemmé Rengøringsservice tilbud kan du nu få billigere rengøring.

Levering

Kontakt Lemmé Rengøring nærmere for et uforpligtende tilbud til lige netop DIN opgave.

Betalingsformer

Alle almindelige betalingsmidler er accepteret. Kontakt dem for nærmere afvikling.

Lemmé rengøring rabatkode

Her på Se og Hør Saver kan du løbende finde eksklusive tilbud og rabatter til lige det du står og har brug for eller mangler. Med en Lemmé Rengøringsservice rabatkode kan du roligt læne dig tilbage i sofaen og lade dem tage sig af rengøringen, på samme tid med du sparer penge. På vores Facebook side kommer der løbende rabatter og tilbud så husk at følge os på Facebook. For Lemmé Rengøringsservice rabatkoder eller Lemmé Rengøringsservice tilbud så husk at tilmeld dig vores nyhedsliste. Der vil løbende blive opdateret med Lemmé Rengøringsservice tilbud på denne side.