10% Microsoft Surface Pro Rabatkode (Studerende)
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Microsoft rabatkode 2017

Med en Microsoft rabatkode eller rabatkode Microsoft office kan du ofte spare mere end 10% på udvalgte Microsoft produkter i Microsoft store. Den seneste tid har der især været rabat til studerende på 10%. Vi har løbende dialog med Microsoft om at tilbyde vore brugere de bedste eksklusive kampagnekoder. Så snart vi modtager en Microsoft rabatkode lægger vi den op og giver alle vore Facebook og nyhedsmail tilmeldte besked. God fornøjelse!

http://www.microsoftstore.com/

Aktive Microsoft rabatkoder og tilbud

10% Microsoft Surface Pro Rabatkode (Studerende)

Du kan lige nu få 10% rabat når du køber en spritny Microsoft Surface Pro !Med en Surface Pro  kan du f.eks. studere, arbejde, se film og spille spil overalt. Den ultralette Surface Pro, der er be... mere ››

Kategori:

Tags

1. august 2017

Microsoft: Særlige tilbud spar optil 1500,-

Her har du et direkte link til tilbudssiden hos Microsoft.... mere ››

Microsoft  rabatkode 2017

Microsoft store er et online website, som drives af Microsoft. Hos Microsoft Store kan du finde alt lige fra softwareoverførsler, Xbox, office-pakker og tilbehør til Surface.

Sortiment

Hos Microsoft Store er der gjort alt for at kunne tilbyde kunderne så stort og bredt et sortiment som overhovedet muligt. Det gøres ved hele tiden at holde butikken opdateret med alle de nyeste produkter. Du finder derfor altid alt det nyeste inden for Microsoft produkter. Det synes vi er god service.

Fortrydelsesret og returnering

Hos Microsoft Store har du en fortrydelsesperiode på 14 dage. Hvis du har behov for returnering og anvendelse af fortrydelsesretten, refunderer Microsoft Store selvfølgelig alle betalinger. Butikken dækker også forsendelsesomkostninger, hvis du har valg den billigste forsendelsestype. Det må kaldes god service!

Betaling

Du kan benytte betalingskort til dit køb hos Microsoft Store. Dette gælder også udenlandske betalingskort. Når du betaler, vælger du selv hvilken betalingsmetode du ønsker at benytte.

Microsoft rabatkode hos SE OG HØR SAVER

Som noget nyt tilbyder Microsoft rabatkoder her på siden. Med en Microsoft kampagnekode kan du roligt shoppe løs i alt inden for software. Her på siden gør vi alt for at tilbyde de bedste rabatter og fordele, så du kommer godt igennem din handel. Derfor vil vi også gerne tilbyde dig de nyeste rabatkoder gennem vores nyhedsbrev. På denne måde bliver du informeret så snart en ny rabatkode er sat i værk. Så kan du hurtigt og nemt handle til billigere penge, inden rabatkoden når at udløbe. Det synes vi er smart og ganske fordelagtigt.