Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Novatus rabatkode 2017

På Novatus.eu kan du finde smarte og innovative produkter til dit køkken, boligen eller el apparater. Med en Novatus rabatkode kan du opnå op til flere procenter ved dit næste køb. For flere Novatus tilbud hold dig opdateret her på SE OG HØR SAVER siden, skriv dig op til vores nyhedsmail samt følge os på Facebook for tilbud specielt til dig.

http://novatus.eu/dk/

Aktive Novatus rabatkoder og tilbud

Ny Novatus rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Novatus rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Novatus´s tilbudsside her:

Direkte link til Novatus's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Novatus rabatkoder 2017

Beskrivelse

Novatus.eu er en online butik, stiftet i 2013, med mere end 200 af de mest innovative produkter fra hele verdenen. Deres målsætning er at tilbyde deres kunder det bedste, det mest innovative og mest brugbare produkter på markedet. Kunden er i fokus hos Novatus og hvis man kender til et produkt som man syns burde være tilgængelig for alle, og som passer ind i sortimentet, er Novatus mere end imødekommende over for nye inputs fra deres kunder. Som privatkunde hos Novatus er det nemt og sikkert at handle over nettet og de er desuden også certificeret af E-mærket. Som bruger på deres webshop kan du med fordel oprette en konto så du lettere kan shoppe næste gang, se ordrestatus samt holde styr på dine ordrer.

Butikken

Novatus har de nyeste produkter inden for de mest innovative og brugbare udstyr til køkkenet, bolig og el som er med til at gøre din hverdag lettere. Ydermere går de meget op i kvaliteten af deres produkter og sørger for at alle deres produkter er inspiceret og certificeret. De arbejder kun med de originale producenter og leverandører og sikrer dig den bedste kvalitet og originalitet. Hos Novatus har de sikker betaling gennem ePay, kompetent kundeservice, ingen skjulte gebyrer og du har altid 90 dages returret.

Sortiment

Novatus sælger alt inden for brugbare remedier til køkken, bolig og el og har blandt andet produkter fra mærker som XD design, Westmark og Kitchen+Innovation.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Novatus har du altid 14 dages fortrydelsesret efter modtaget vare. Har du imod forventning fortrudt dit køb skal du kontakte kundeservice hurtigst muligt inden for de 14 dage. Du skal selv stå for at varen bliver leveret tilbage i ordentligt stand til virksomheden. Når varen er blevet modtaget hos virksomheden vil pengene blive tilbageført med samme betalingsmiddel som ved køb. Ved produkter hvor fortrydelsesretten er udløbet, accepterer Novatus stadig varen tilbage i ubrugt tilstand og uåbnet emballage inden for 90 dage.

Levering

Alle varer leveres med Post Danmark og alle varer har en leveringstid på 3-5 arbejdsdage og kan leveres til din hoveddør eller nærmeste posthus. Alle varer over 2kg. leveres af UPS og du kan følge med i din orde status via Track & Trace systemet. Efter et køb får du en ordrebekræftelse på dit køb samt status opdatering.

Betalingsformer

På Novatus accepterer de følgende kort: Dankort, Visa dankort, Visa Electron, MasterCard, og American Express. Det er desuden også muligt at betale via almindelig bankoverførsel eller via PayPal.

Novatus rabatkode

Med Novatus rabatkode kan du eksempelvis spare 15 % på dit næste køb på deres webshop, og et er jo altid lækkert når udstyret skal udskiftes eller opdateres. For flere Novatus tilbud og rabatkoder så skriv dig op til SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev og husk at like os på Facebook for tilbud direkte til din indbakke og på din væg.