Oister – 29,- i rabat
4.76 (95.24%)
60 votes
Butik RSS

Oister rabatkode 2017

Oister, et lavpris mobilselskab, der udover at tilbyde billige taletidspakker og bredbåndsløsninger, også kan tilbyde et lille udvalg af mobiltelefoner.

http://www.oister.dk

Aktive Oister rabatkoder og tilbud

Oister rabatkoder 2017

Butikken

Oister er et mobilselskab, der både udbyder mobilabonnementer og sælger mobiltelefoner. Oister lægger stor vægt på at kunne tilbyde sine kunder det bedste af det bedste, hvorfor de samarbejder med 3 for at kunne tilbyde det stærkeste landsdækkende netværk. Netværket er som udgangspunkt 3G, men det er muligt at tilkøbe 4G hos Oister.

Sortiment

Oister forhandler primært smartphones af mærkerne: Huawei, LG, iPhone, Sony, Samsung, Nokia og HTC. Det er både muligt at købe telefonen med og uden abonnement samt at købe telefonen på afbetaling.

Oister udbyder desuden mobilt bredbånd, hvor det er muligt at tilkøbe forskellige abonnementer afhængig af dit behov. Du kan få mellem 5 og 120 GB data fra 69 til 199 kroner. Der er altså både noget for dig, der ikke surfer så meget på internettet samt dig der er en ivrig forbruger af internettet.

Sidst men ikke mindst forhandler Oister også abonnementer til din mobiltelefon fra priser mellem 69 og 129 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Oister har du to ugers retur og fortrydelsesret, hvilket giver dig ret til at returnere produktet og få det fulde beløb retur, såfremt det sendes tilbage ubrugt og i samme tilstand som ved modtagelsen.

Levering

Oister sender deres bestillinger med Post Danmark og leveringstiden er mellem 3 og 5 arbejdsdage.

Betalingsformer

Når du handler hos Oister kan du betale med dankort, diverse visakort, MasterCard og American Express.

Oister rabatkoder

Hold øje med Se & Hør Savers Oister rabatkoder eller tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du er på udkig efter en ny mobiltelefon eller et abonnement. Oister tilbyder allerede nogle gode priser, men med en Oister rabatkode kan du spare lidt flere penge på dit mobilabonnement mm.