Philipson Wine: Spar 50% på 6 stjernet Brunello!
4.91 (98.25%)
56 votes
Butik RSS

Philipson Wine rabatkode 2017

Der er outlet butikker for tøj, udendørsgear og nu også vin. Hos Philipson Wine fås billig vin og der er ikke sparet på udvalget. Udover de normale tilbud på vine er der inde på Philipson Wine specielle online vin tilbud. Og ved at følge nyhedsbrevet fra SE OG HØR SAVER vil der komme Philison Wine rabatkoder, der gør det endnu billigere at handle god vin.
Philipson Wine sælger noget helt specielt. Nemlig vin online. Ud over de mange mærker inden for vin tilbyder Philipson Wine ikke blot rødvin, men også hvid- og rosévin samt champagne. Der er altså vin for enhver smag, til alle former for selskaber og til den rigtige pris. Philipson Wine har også specielle vin tilbud der kun findes online, så den gode smag godt kan følge med en billig vin.

http://philipsonwine.com/

Aktive Philipson Wine rabatkoder og tilbud

Philipson Wine: Spar 50% på 6 stjernet Brunello!

Spar 50% på 6 stjernet Brunello! Find et stort udvalg af lækre og overdådige vine til stærkt nedsatte priser.... mere ››

Kategori:

Tags , ,

philipson-wine-rbatkode

Philipson Wine rabatkode 2017

Beskrivelse af Philipson Wine

Philipson Wine sælger rødvin, hvidvin, rosé vin og champagne til forrygende priser, der vil få det til at boble indeni. Med Philipson Wine tilbud fra SE OG HØR SAVER kan der spares betydeligt på de dyrere vine såvel som mængderabat. Derudover tilbyder Philipson Wine vinen mindst 20% billigere hvis den købes i 12 flasker. Enhver kunde kommer fra Philipson Wine med en god fornemmelse og vin til enhver anledning.

Sortiment

Vin tilbuddene kommer løbende til, og med Philipson Wines gode priser på flerstyks vin er det næsten for godt til at være sandt. Alle priserne er vurderet efter 12 flasker, men det er også muligt at købe en enkelt flaske af en god rødvin. I den boblende afdeling fås nogle af de bedste mærker på markedet: crémant, prosecco, cava og selvfølgelig den mest kendte: champagne fra champagne distriktet. Rødvin har de meget af, og altid i en pris til lige præcis ens behov. De forskellige typer vin kommer fra lande som Italien, Spanien, Frankrig, Chile, New Zealand og Argentina og er man stor fan af druer fra specifikke områder kan søgefeltet let indskrænkes. På denne måde bliver det også meget lettere af finde den perfekte vin.
Udover de mange forskellige vine tilbyder Philipson Wine også vinsmagninger og vinmiddage.

Retur og fortrydelsesret

På alt fra vin til tilbehør er der 2 ugers fortrydelsesret, inden retur skal der dog sendes en besked til Philipson Wine. Fragten på returforsendelsen skal kunden selv betale. Der findes dog ikke fortrydelsesret på bestilte vinmiddage og vinsmagninger. Reklamationsretten er indtil holdbarhedsdatoen på vinen eller 2 år, hvis holdbarheden strækker sig længere.

Levering

Levering hos Philipson Wine er på 109 kr. Dette gælder uanset mængden af vin, men de har ekstra vin tilbud når der købes 12 flasker vin i stedet for en enkelt. Bestilles der dog for over 500 kroner skal der for hele pakken betales en forsikringsafgift. Det tager én dag fra bestilling til levering af varen, med mindre man ikke lever på en ø med fast bro. Ved bestilling af vinene vælges leveringsdato, så vinen kan let bestilles dage inden den egentlig skal bruges.

Betalingsformer

Der kan benyttes danske såvel som udenlandske kreditkort. Betalingskortene er følgende: Euro MasterCard, Visa/Dankort, Dankort og Diners Club. Derudover kan man betale med Nordea E-betaling og Danske Bank netbetaling, hvis dette er at foretrække.

Philipson Wine rabatkode

Med Philipson Wine rabatkode fås der ikke blot rabatter på en lækker flaske rødvin, der fås vin tilbud til alle typer af vin. Den billige vin bliver billigere og humøret højere ved brug af Philipson Wine tilbud. Ved at følge SE OG HØR SAVER på facebook eller tilmelde sig Philipson Wine nyhedsbrevet vil du altid blive opdateret om de nyeste tilbud, så du kan sikre dig rabatter på vinsmagninger og gode rødvine.