Porcani: spar op til 75%
5 (100%)
49 votes
Butik RSS

Porcani rabatkode 2017

Alt til din hund & kat under et tag.

http://www.porcani.dk

Aktive Porcani rabatkoder og tilbud

Porcani: spar op til 75%

Spar op til 75% på udvalgte tilbudsvarer hos Porcani, i din jagt på nyt udstyr til hunden hvor kvalitet og pris er rigtig fornuftig... mere ››

Porcani rabatkoder 2017

Butikken

Porcani er en forhandler af udstyr og tilbehør til hunde og katte, der blev grundlagt i år 2005. Porcani så et hul i markedet mellem de lidt forældede, gamle dyrehandlere og de nye butikker med dyrt, eksklusivt hunde udstyr, hvorfor ejerne besluttede sig for at grundlægge Porcani, der skulle være en mellemting mellem disse.

Porcani bestræber sig på at sælge et bredt udvalg af produkter i en god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Samtidig med at de har fokus på produkternes funktionalitet, da det også er vigtigt at produkterne er nemme og brugervenlige at betjene.

Porcani består udelukkende af deres webshop, da virksomheden ønskede at lægge al sin energi her frem for i deres tidligere butik beliggende i Roskilde.

Sortiment

Porcani sælger et stort udvalg af tilbehør og udstyr til hunde og katte importeret fra Tyskland, USA og Italien. Som noget nyt sælger de bl.a. råt foder til hunde samt flere forskellige andre slags foder til både hunde og katte. Det er desuden muligt at få et abonnement på hunde- og kattefoder, så du altid har et lager af foder til dit husdyr.

Derudover sælger Porcani legetøj, hundeposer, plejeprodukter, tyggeben, seler, snore og hundetegn mm.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Porcani har du to ugers retur og fortrydelsesret, hvilket giver dig ret til at returnere produktet og få det fulde beløb retur, såfremt det sendes tilbage ubrugt og i samme tilstand som ved modtagelsen. Bemærk at du selv skal betale for fragtomkostninger i forbindelse med, at du sender en pakke retur.

Levering

Porcani har en leveringstid på en til to arbejdsdage og leverer pakkerne med Post Danmark eller GLS for 39 kroner. Handler du for mere end 499 kroner er leveringen gratis.

Det er også muligt at vælge en ekspres levering til 55 kroner, der vil blive leveret på samme dag som bestillingen er foretaget.

Betalingsformer

Som kunde hos Porcani kan du betale med dankort, Visa dankort, Visa Electron, MasterCard og bankoverførsel samt forbrugsforeningen. Bemærke at der ved brug af Visa Electron pålægges et gebyr på 1,25 %.

Porcani rabatkoder

Hold øje med Se & Hør Savers Porcani rabatkoder her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du kunne tænke dig at holde dig ajour med de attraktive Porcani rabatkoder. Rabatkoderne kan bl.a. give gode procenter på Porcanis produkter.