Refurb – Op til 50% rabat
4.92 (98.31%)
58 votes
Butik RSS

Refurb rabatkode 2017

Refurb tilbyder billige brugte computere til al slags brug. Formålet er, at tilbyde bærbare og stationære kvalitetscomputere, så vel som tablets og andet it-udstyr til den bedst mulige pris. Som de selv udtaler, så går alt for mange brugte computere, bærbare og andet it-udstyr til spilde, enten ved at folk ikke tingene længere og de bare står og samler støv eller ved destruktion, og det vil Refurb gerne lave om på. Derfor køber de brugte kvalitets computere fra virksomheder i hele Europa, sætter dem i stand og videresælger dem herefter til privatpersoner, virksomheder eller institutioner. Refurb er en forhandler, som gør noget godt for miljøet og har et stort fokus på deres kunders tryghed, hvorfor de tilbyder de samme garantier ved køb af brugte varer, som hvis du købte helt nye. Så står du og mangler en eller flere billige kvalitets computere eller andet it-udstyr, så husk vores Refurb rabatkode, så du får det bedst mulige Refurb tilbud.

2016-09-16_08-39-29

http://www.refurb.dk

Aktive Refurb rabatkoder og tilbud

Refurb – Op til 50% rabat

Spar op til 50% på IT udstyr. Skal du købe en ny Mobil, PC eller tablet kan du spare rigtig mange penge ved at købe den hos Refurb.... mere ››

Refurb rabatkoder 2017

Butikken

Kunderne tæller både offentlig instanser som fx Folketinget, private virksomheder og private kunder. Refurb har været i markedet siden 2006, og startede som netauktioner på Qxl siden, og efter et par år blev www.refurb.dk lanceret, som i dag er salgs-platformen.

Alt gennemtestes og afprøves hos Refurbs eget værksted, og herefter sættes det til salg på hjemmesiden, hvor man altid kan finde skarpe tilbud på bærbare computere, tablets og smartphones. Det betyder også, at der er masser af mulighed for at få billigt udstyr erhvervet til en lav pris, uanset om man er privat kunde eller virksomhed.

Sortiment

Udvalget er som regel overvejende professionelt udstyr og serier, da det stammer fra virksomheder. Det er typisk Lenovo Thinkpads, HP og Apple Macbooks der er flest af, men det hænder også at der er lidt udstyr fra fx. Compaq på hylderne. Det er som regel sidste års model, men med en opgradering på ram, batteri og fx harddisk, så fremstår computeren næsten som en ny maskine.

Garanti

Af samme årsag tilbyder Refurb altid fuld garanti, ligesom når du køber en ny computer, og dermed kan du faktisk spare en del penge på budgetter for computerindkøb. Samtidig med at du kan få dig en prof. Computer.

Software

Har du brug for at få specialinstalleret software på computeren, så kan det også lade sig gøre. Refurb har en del licenser liggende til forskelligt software. Flere virksomheder bruger denne mulighed til at få computere med fx microsoft pakken installeret eller andre programmer, som får computeren til at passe 100% ind i det eksisterende setup af maskiner i virksomheden. Det kan lette arbejdet hos IT-chefen, som dermed slipper for at skulle starte med at afinstallere anti-virusprogrammer, for at installere andet software, firewalls, programmer etc. En kærkommen mulighed, som mange af vore kunder er meget glade for, og benytter sig af.

Returret

Er du i tvivl om hvorvidt brugt udstyr er vejen frem for netop jeres virksomhed, så kan du tage en snak med en af Refurbs sælgere, som kan hjælpe med at forklare alt om returret, reklamationsret osv. Faktisk lægger retur-raten på under 5% hos Refurb, fordi de modeller som fra fabrikken har nogle fejl, allerede er sorteret fra inden de opkøbes fra leasingselskaberne. Disse holder nemlig ikke ret længe, og kommer derfor ikke med i cirkulationen ud til næste forbruger.

Held og lykke med valget af ny computer.