Rufacani: Spar op til 50% på ALT!
4.62 (92.31%)
48 votes
Butik RSS

RufaCani rabatkode 2017

RufaCani er en webshop der er som skræddersyet til dig der er vild med streetwear tøj, men som samtidig gerne vil begå dig i det bedre selskab. Med en RufaCani rabatkode kan du nu få endnu mere streetwear for pengene.

http://rufacani.dk/

Aktive RufaCani rabatkoder og tilbud

Rufacani: Spar op til 50% på ALT!

Rufacani er ved at ombygge deres site og i den forbindelse tilbyder de hele 50% rabat på alt - OGSÅ nedsatte varer!... mere ››

Kategori:

Tags

RufaCani: Spar 10%

SE OG HØR SAVER præsentere en eksklusiv RufaCani rabatkode, der giver 10% rabat. RufaCani er en herretøjsbutik hvor streetwear møder businesstøj. Opret dig som kunde hos RufaCani og få yderligere 20% ... mere ››

Rufacani Rabatkode 2017

Butikken

RufaCani er et forholdsvis nyopstået dansk firma, der blev grundlagt i år 2013 af tre unge herrer. RufaCani sælger herretøj i tidsløse og stilbevidste designs med fokus på tøjets kvalitet og form.

Firmaet lægger stor vægt på at følge med tiden og tendenserne. De designer altså nutidigt tøj med forståelse for modens trends.

Sortiment

RufaCani sælger skjorter, t-shirts, hættetrøjer, hatte, kasketter, caps, jakker og almindeligt basalt tøj til mænd. Priserne er meget overkommelige. De ligger for eksempel på omkring 200 kroner og opefter for en t-shirt.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos RufaCani har du to ugers retur og fortrydelsesret, hvilket giver dig ret til at returnere produktet og få det fulde beløb retur, såfremt det sendes tilbage i ubrudt emballage og samme stand som den blev modtaget i. Bemærk at du selv skal betale fragtomkostningerne, når du returnerer en vare.

Levering

RufaCani sender deres bestillinger med Post Danmark og GLS med en hurtig leveringstid på 1 til 3 arbejdsdage. Handler du for mere end 499 kroner hos RufaCani er fragten gratis.

Betalingsformer

Når du handler hos RufaCani kan du betale med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa dankort
  • Visa Electron
  • MasterCard

Pengene trækkes fra din konto, når pakken afsendes fra RufaCanis lager.

RufaCani rabatkoder

Trænger du til at opdatere eller forny din garderobe, har du lyst til at give din kæreste en gave eller er du bare vild med RufaCanis produkter, så hold øje med deres rabatkoder her på Se & Hør Savers rabatkode portal. En RufaCani rabatkode kunne fx være 10% på alle skjorter, fri fragt eller lignende. Det er da værd at tage med, hvis du alligevel skal købe nyt tøj.