Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

selandia rejseforsikring rabatkode 2017

Du finder det måske irrelevant at bruge penge på rejseforsikringer, især, hvis det kun er en lille uges ferie. Men når skaden er sket på din rejse, fortryder du godt og grundigt, at du ikke har fået Selandia Rejseforsikring til at dække din skade. Du står nu magtesløs og med lang næse, og ærgrer dig over din dumhed. Selandia Rejseforsikring dækker dig, hvor end du befinder dig i verden. Sørg altid for at holde dig opdateret på Selandia Rejseforsikring tilbud, og benyt dig af Selandia Rejseforsikring rabatkoder fra SE OG HØR SAVER. Selandia Rejseforsikring vil tilbyde den bedste rejseforsikring til dig som kunde, og ønsker dig en fantastisk og oplevelsesrig rejse.

http://www.selandiarejseforsikring.dk/

Aktive selandia rejseforsikring rabatkoder og tilbud

Ny selandia rejseforsikring rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste selandia rejseforsikring rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge selandia rejseforsikring´s tilbudsside her:

Direkte link til selandia rejseforsikring's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Selandia rejseforsikring rabatkode 2017

Butikken

Det er muligt at tegne rejseforsikringer hos Selandia Rejseforsikring, der dækker dig uanset, hvor du rejser i verden. Selandia Rejseforsikringer hører under Selandia Forsikring, som hjælper danske familier med deres private forsikringer. Selandia Rejseforsikrings produkter bestilles over nettet, da der her kan leveres en forsikring, der er konkurrencedygtig på prisen og kvaliteten. Du kan benytte dig af Selandia Rejseforsikring rabatkode fra SE OG HØR SAVER, hvor du kan holde dig opdateret med forskellige Selandia Rejseforsikring tilbud.

Sortiment

Selandia Rejseforsikring tilbyder forskellige forsikringsprodukter, og du vil under fanen ”Om os” først og fremmest få et indblik i forsikringsselskabet, og hvad de ønsker at opnå hos deres kunder.
Udover dette giver ”Bestil rejseforsikring” dig som kunde mulighed for at vælge, hvilken forsikring du ønsker, destination, samt rejsevarighed. Det er her du vælger mellem: Ski, Ungdom 18-35 år, Rejse 36-60 år og seniorer, over 60 år.
Fanen ”Vore forsikringer” giver dig et overblik over de forskellige forsikringer, og hvordan reglerne er i EU eller uden for EU.
”Medicinsk forhåndsgodkendelse” opsummerer håndtering af dækning, og helbredsproblemer. Hvis skaden skulle ske, og du ikke er dækket, vil det stadig være muligt under ”Når skaden er sket”, at får information til håndtering af dette. Eller også er det muligt under ”Kontakt os” at ringe op til Selandia Rejseforsikring for yderligere information.

Retur og fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen er 2 uger, og den træder i kraft alt efter, hvordan aftalen er indgået:
1.    Da du købte din forsikre mødte du deres repræsentant.

2.    Da du købte din forsikring mødte du ikke deres repræsentant fysisk.

3.    Du har ret til at fortryde ændringen i din forsikring, hvis den er blevet ændret. 

Hvis du har fortrudt dit køb, er det vigtigt, at du henvender dig til Selandia Rejseforsikring inden fortrydelsesfristen udløber. Købet bliver ophævet, og du skal ikke betale for forsikringen. Hvis der sker en skade i den periode, du har fortrudt, vil skaden ikke være dækket af forsikringen.

Levering

Hos Selandia Rejseforsikring leverer de god kundeservice og behandling, og ønsker at sikre en skadefri rejse. Hvis skaden dog bliver en realitet undervejs, er de allieret med Falck TravelCare, der leverer ved hjælp af deres ekspertise et godt stykke arbejde, for mennesker i nød.

Betalingsformer

Hos Selandia Rejseforsikring har de flere forskellige betalingsformer. Du kan betale med:
–       Visa Dankort
–       Dankort
–       eDankort
–       Mastercard.

Selandia Rejseforsikring rabatkode

Rejs dig sikker, når du er på charter eller jordomrejse, og få Selandia Rejseforsikring til at dække din rejse. Hos Selandia Rejseforsikring har de forsikringer til alle aldre, så nu er der ingen undskyldning for ikke at være dækket under dit rejseophold i udlandet. Hold dig opdateret på nye Selandia Rejseforsikring tilbud ved at følge dem på vores Facebookside, og benyt dig af deres Selandia Rejseforsikring rabatter på www.saver.seoghoer.dk.