10% rabat : Shaving Joe
4.51 (90.11%)
41 votes
Butik RSS

Shaving Joe rabatkode 2017

Shaving Joe er de sidste par år blevet utrolig populært i Danmark som følge af de lave priser og den imponerende kvalitet indenfor alt hvad der har med barbering at gøre. Hos Shaving Joe finder du masser af lækre barberblade, shaving gels og meget mere til fordelagtige priser. Med en Shavingjoe rabatkode får du nu endnu mere barbering for pengene næste gang du handler hos Shaving Jjoe

http://shavingjoe.dk/

Aktive Shaving Joe rabatkoder og tilbud

10% rabat : Shaving Joe

Eksklusiv Shaving Joe rabatkode, der giver 10% rabat på alt barbergrej hos Shaving Joe!... mere ››

Shaving Joe rabatkoder 2017

http://shavingjoe.dk er en hjemmeside, hvor alle har mulighed for at købe kvalitetsbetonet barbergrej til yderst konkurrencevenlige priser. Webshoppen er danskejet og holder til i Borup på Sjælland, og virksomheden fokuserer især på at levere barberhøvle samt barberblade, og man kan vælge at købe varerne enten i løssalg eller som abonnement. Hos Shaving Joe er mottoet, at det bør være slut med at betale overpris for barberblade, som skal finansiere dyre TV-reklamer. Markedet for barberblade består hovedsageligt af meget dyre men gode barberblade samt nogle meget billige men dårlige shavingprodukter fra Østen. Shaving Joe har derfor fundet en naturlig niche på markedet for barberblade, idet man hos Shaving Joe kan købe tyske kvalitets barberblade lavet af svensk stål til en fair pris. Shaving Joe anvender ikke aggressiv og dyr markedsføring, idet forbrugerne derved vil betale overpris for tilsvarende kvalitet af barberblade. Hos Shaving Joe har man blot fjernet alt det overflødige, således kunderne sikres den bedste barbering til den bedste pris. Årsagen til at barberbladene kan købes så billigt hos webshoppen hos Shaving Joe er, at man blot har fjernet alle de fordyrende og overflødige mellemled. Hos Shaving Joe findes der ingen udgifter til hverken produktpatenter, dyre reklamer eller detailbutikker, som alle kræver sin del af varens pris.

Sortiment

På webshoppen Shaving Joe finder man enkelte men kvalitetsudvalgte produkter, som forbrugerne kan anvende til at opnå en perfekt barbering. Shaving Joe køber disse barberblade hos en anerkendt fabrikant i Tyskland, som har produceret millioner af barberblade i løbet af de seneste 100 år. Denne vedvarende produktion og udvikling er baggrunden for, at Shaving Joe kan tilbyde alle på webshoppen en 5-bladet kvalitets skraber, som er baseret på den velkendte Gothic Arch 2 teknologi. Denne barberskraber kan derfor give alle den bedst mulige barbering uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvert skrabehoved består af fem knivskarpe blade, en moisturizing strip der indeholder Aloe Vera og E-vitamin som blødgør, beskytter og efterlader din hud så den føles glat og frisk. Barberbladet justerer sig efter dit ansigt og kan låses fast i forskellige positioner. En starterpakke med en barberskraber samt et barberblad koster 59 kr., men en pakke med 8 stk. kvalitets barberblade koster kun 119 kr., så det er både nemt og hurtigt at ordne sine indkøb af barberblade i webshoppen.

Returforsendelse og fortrydelse

Her hos Shaving Joe har man som forbruger 14 dages fuld returret, så man kan få alle sine penge retur igen endda på samme måde, som man anvendte til at betale varerne med.

Hurtig og gratis forsendelse

Shaving Joe sørger for at alle kunder kan modtage deres bestilte varer normalt 2-3 dage fra bestillingsdatoen. Varerne leveres med Post Danmark, og alle ordrer fremsendes uden tillæg af hverken fragt eller gebyrer. Dermed er det altså både ekstremt nemt, billigt og hurtigt at klare sine indkøb af barberblade ved at handle i webshoppen hos Shaving Joe.

Betalingsformer

Hos Shaving Joe kan kunderne betale med alle de kendte typer af kreditkort, som omfatter både Dankort, Visakort, Mastercard og Maestro.

Shaving Joe rabatkode

Her på hjemmesiden hos SE OG HØR SAVER fremgår altid de nyeste og mest aktuelle Shaving Joe rabatkoder. Med en Shaving Joe rabatkode får du masser af fordele, når du skal købe barberblade, idet du vil kunne få yderligere rabat på varerne frem for de normale webkunder. Størrelsen af din rabat varierer efter den periode, hvori du har modtaget din rabatkode, idet der kører flere rabatkampagner. Derfor bør du følge med her på vores hjemmeside, så du i fremtiden ikke snyder dig selv for rabat på barberbladene. Desuden kan det være en god idé, at du tilmelder dig på vores Facebook side eller vores nyhedsbrev, da du herved er sikret underretning med de nyeste Shaving Joe rabatkoder.