Rating fallback
4.46 (89.24%)
141 votes
Butik RSS

Shirtcity.com rabatkode 2017

Shirtcity har alt, hvad du drømmer om inden for specialdesignet t-shirts. Spred liv og glade dage, og køb en af deres mange designs med slogans, citater og billeder til dig selv eller en anden person, som du ønsker at forkæle. Shirtcity kan med garanti love dig, at du finder noget i din smag med deres store udvalg af produkter. Med en eksklusiv Shirtcity rabatkode fra SE OG HØR SAVER kan du nu få en bedre pris, særprægede nyheder og mange andre Shirtcity tilbud, når du bestiller produkter hos dem fremadrettet.

http://www.shirtcity.com

Aktive Shirtcity.com rabatkoder og tilbud

Ny Shirtcity.com rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Shirtcity.com rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Shirtcity.com´s tilbudsside her:

Direkte link til Shirtcity.com's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Shirtcity rabatkoder 2017

Butikken

Du finder speciallavet t-shirts hos Shirtcity, der siden sin opstart i 2001 har haft stort udvalg af produkter med slogans, billeder, sjove citater, og mere end 20.000 designs. Tøjet henvender sig til både mænd og kvinder, børn og spædbørn. Få en masse Shirtcity rabatkoder fra SE OG HØR SAVER, og hold dig opdateret på Shirtcity tilbud. Like deres Facebookside, følg konkurrencerne og find flere af deres sjove og humoristiske tryk på www.shirtcity.dk.

Sortiment

Shirtcity sælger udelukkende kvalitetstryk tøjprodukter, og du kan under de forskellige faner, finde noget lige præcis til dig. Du bliver blandt andet under ”Find design” mødt af en masse forskellige emner af tryk til din trøje. Her kan du blandt andet finde: bestseller, familie og baby, krop og sundhed, humor og mange flere. Der er derfor designs til enhver smag. Fanen ”Produkter” tilbyder dig t-shirts, bluser og hættetrøjer til både mænd og kvinder, børn og spædbørn i forskellige farver og størrelser. Udover dette finder du også tilbehør, som tilbyder dig forklæder, kasketter, tasker og kopper i forskellige farver og størrelser. Du vil under fanen ”Design selv” lave et helt unikt tryk til dit tøj, som du selv har bestemt. Det er derfor helt op til dig om du ønsker et humoristisk citat eller et sødt billede af dit yndlingskæledyr.

Retur og fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen træder i kraft 2 uger fra den dag, at du modtager din vare. Hvis du fortryder, skal varen sendes retur inden fortrydelsesfristen er udløbet. Shirtcity refunderer dine penge tilbage, alt efter om varen sendes retur i samme tilstand, som da du modtog varen. Leveringsomkostninger bliver dækket, men det kræver dog, at du sender din vare retur i samme leveringsform, som du modtog din vare (standardlevering). Shirtcity refunderer dine penge, når de har modtaget returvaren, og har fremlagt dokumentation for den pågældende returvare.

Levering

Hvis du ønsker levering til Danmark, vil din vare være undervejs 5-6 hverdage. Ønsker du din bestilling til Europa, vil din vare være 7-9 dage undervejs. Det er dit ansvar at notere leveringsadressen og navn på postkassen er korrekt.

Betalingsformer

Shirtcity gør det muligt for dig at betale på flere måder:
–       Dankort
–       Visa Dankort
–       American Express.

Shirtcity rabatkode

Sæt et særpræg på din tøjstil, og udstrål fest og farver med t-shirts fra Shirtcity. Find sjove og humoristiske citater, slogans og billeder på www.shirtcity.dk. Skynd dig at like deres Facebookside, og hold dig opdateret på vores nyeste produkter, konkurrencer og andre sjove Shirtcity tilbud. Gå ind på www.saver.seoghoer.dk for at få Shirtcity rabatkoder, og giv en t-shirt til en person, som fortjener en særpræget hilsen.